.

.

Кърпи за миене на съдове NEPURE за кухня Кърпички за миене на съдове Нетъкани Платове, Екологично Чисти Многократна употреба, кърпички за миене на съдове за кухня, Абс?

Кърпи за миене на съдове NEPURE за кухня Кърпички за миене на съдове Нетъкани Платове, Екологично Чисти Многократна употреба,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Екологично чист продукт】 : Изработен е от естествен нетъкан материал без вредни съставки 【Удобен голям размер】 : Благодарение на големия размер 15 см х 15 см, това е много практично и универсален кухненски кърпи от вискоза, което е удобно да се използват за различни цели, като например бокс, маса за хранене, баня и измиване на автомобила.Опитайте да го използвате в различни места по цвят. 【Материал от естествена целулоза】 : Вискоза от естествена целулоза, естествено влакно, не съдържа вредни съставки, затова тя може да се използва безопасно в кухнята. 【Страхотна впитываемость】 : Кърпички за миене на съдове от вискоза бързо абсорбират вода през много порите и с висока попиваща способност се отстраняват малки чужди тела, като например косми и прах. 【Бързо съхнещи】 : Кърпички за миене на съдове от вискоза с голяма попиваща способност, отлични за премахване на петна и други замърсявания.В сравнение с обикновените кухненски кърпички, кърпички от вискоза притежават по-добро почистване на капацитет, по-висока скорост на изсъхване и нямат мирис, така че можете да ги използвате в хигиенни цели. 【Екологично чист продукт】 : Изработен е от естествен нетъкан материал без вредни съставки. 【Удобен голям размер】 : Благодарение на големия размер 15 см х 15 см, това е много практично и универсален кухненски кърпи от вискоза, което е удобно да се използват за различни цели, като например бокс, маса за хранене, баня и измиване на автомобила.Опитайте да го използвате в различни места по цвят. 【Материал от естествена целулоза】 : Вискоза от естествена целулоза, естествено влакно, не съдържа вредни съставки, затова тя може да се използва безопасно в кухнята. 【Страхотна впитываемость】 : Кърпички за миене на съдове от вискоза бързо абсорбират вода през много порите и с висока попиваща способност се отстраняват малки чужди тела, като например косми и прах. 【Бързо съхнещи】 : Кърпички за миене на съдове от вискоза с голяма попиваща способност, отлични за премахване на петна и други замърсявания.В сравнение с обикновените кухненски кърпички, кърпички от вискоза притежават по-добро почистване на капацитет, по-висока скорост на изсъхване и нямат мирис, така че можете да ги използвате в хигиенни цели.

Други функции

Най-добри сделки