.

.

Регулируема работна каишка за електротехници HAUTMEC, Вентилирани работен колан 3 в 1 с 20 джоба, Комбиниран колан за по-тежки инструменти, Свалящ Мека чанта за инструме?

Регулируема работна каишка за електротехници HAUTMEC, Вентилирани работен колан 3 в 1 с 20 джоба, Комбиниран колан за по-тежки

BGN 37.79

Брой продукти
На склад

【Здрав и издръжлив】 : Изработен е от пластове плат 1680 D, която е подходяща за използване в тежки условия и му е трудно да се прекъснеДъното е завишена от PVC материал, който притежава по-добра устойчивост на износване от обикновен плат. 【Многофункционален джоб】 : 20 многофункционални джобове с лента на веригата, линия за чук и на една кука, за да отговори на изискванията за съхранение на различните инструменти, като чукове, брадви, рулетка и т. 【Удобна възглавница】 : сгъсти С меко покритие за подкрепа на гърба и по-голям комфорт, дори ако лентата напълно опъната, той няма да доведе до прекалено голямо натоварване на тялото ви, като осигурява изключително комфортно усещане при продължителна употреба. 【Лекота на работа】 : Регулируемо велкро колан за регулиране на размера в зависимост от формата на вашето тяло.В случай на големи натоварвания му все още е удобно да се облича и да стреля.Можете да регулирате велкро за по-добра фиксация, както и за улесняване на достъпа до инструмента. 【Намаляване на физически наранявания,】 : За разлика от конвенционалните чанти за инструменти, които изискват чести наклонений за инструменти, този колан ще ви помогне лесно да получите нужните инструменти, за избягване на повреди на тялото; Светлоотразителни ленти на 360 ° градуса, осигуряват допълнителна сигурност.

Други функции

Най-добри сделки