.

.

KNFUT Битови Бутане Метли, Мини-Метла, Ръчна Четка, Лъжички За боклук, Пластмасови Метли За Почистване Диванной клавиатура, Жълт, Син, Зелен (цвят: синьо)

KNFUT Битови Бутане Метли, Мини-Метла, Ръчна Четка, Лъжички За боклук, Пластмасови Метли За Почистване Диванной клавиатура, Жълт,

BGN 30.81

Брой продукти
На склад

★ Благодарение на комбинация от твърда и мека четина тази метла е лесно да се събира мръсотия и прахМеки, по-дълги отстранява четината на малки предмети, а на по-строги вътрешни структури лесно да се пренасят по-големи предмети. ♥ За компактно съхранение лъжичка за събиране на отпадъци се завърта вертикално. ♥ Лъжичка е фиксиран в отворено положение за лесно изпразване, както метлата е прикрепен към sovku за съхранение в изправено положение. ★ Идеална за почистване на градини, тераси, двор, гараж, карам пътеки и много други вътрешни / външни повърхности. ★ Благодарение на комбинация от твърда и мека четина тази метла е лесно да се събира мръсотия и прах.Меки, по-дълги отстранява четината на малки предмети, а на по-строги вътрешни структури лесно да се пренасят по-големи предмети. ♥ За компактно съхранение лъжичка за събиране на отпадъци се завърта вертикално. ♥ Лъжичка е фиксиран в отворено положение за лесно изпразване, както метлата е прикрепен към sovku за съхранение в изправено положение. ★ Идеална за почистване на градини, тераси, двор, гараж, карам пътеки и много други вътрешни / външни повърхности.Технически характеристики : Материал : Неръждаема стомана + PP + pet Опаковка в комплекта : 1 х Метла1 х лъжичка за боклук.

Други функции

Най-добри сделки