.

.

9шт Тъканни Губчатые Скоби Лепило Стелажи За Прибори и Домакински Метални Безплатна Стенни полици За Хранене, Кухненски Принадлежности, Монтирани Вътре Тоалетна, ?

9шт Тъканни Губчатые Скоби Лепило Стелажи За Прибори и Домакински Метални Безплатна Стенни полици За Хранене, Кухненски Принадлежности,

BGN 25.88

Брой продукти
На склад

Лигав органайзер за душата : трябва да се изплаква с вода, го е лесно да напуснеПоставка за душ в банята : изящна изработка, нов дизайн, удобно и практично, също е добра украса за семейни бани.Кухненски рафт : Този титуляр за съхранение е изработена от висококачествени материали, които са много трайни и тяхното не е лесно да се деформира и повреди.Рафтове за съхранение в душата си : Стенен държач за съхранение лесно се отстранява и за почистване.В него можете да съхранявате аксесоари за баня и поддържа реда в банята. Устойчиви на корозия душ-часова рецепция : Стенен органайзер за шампоан, тази чаша за четка за зъби може да се задържи четка за зъби, сухи и чисти, за да се гарантира безопасната употреба.Списък на пакета 1 х Малък багажник за съхранение 1 х Среден багажник за съхранение 1 х Голям багажник за съхранение Характеристики - Цвят : черен - Размер M : около 30,00 X11,50 X6,00 см / 11,81 X4,53 X2,36 инча - Размер L : около 32,00 X13,50 X6,00 см. / 12,58 X5,31 X2,36 инча - Външен вид изискан и изискана естетика интегрирана в домашна живот. - Материал : Желязо - Това продуктът е произведен от превъзходни материали и издръжлив, и можете да го използвате в продължение на дълго време. - Изящна изработка, нов дизайн, удобно и практично, също е добра украса за семейни бани. - Различни начини за съхранение могат да отговарят на вашите различни изисквания, е много удобно. - Размер S : около 12,00 X9,50 X3,60 см / 4,72 X3,74 X1,42 инча - Вие не можете да използвате този контейнер за съхранение на зъбни четки, също така можете да съхранявате пастата за зъби и самобръсначка.Описание на продукта Прост стил прави живота по-елегантни.Търсите практичен държач за съхранение на вещите в банята?Нашият продукт може да отговори на всички ваши изисквания, като се използват здрави и надеждни материали.Въпреки, че този продукт е лесен за дизайн, той е много практичен за употреба.

Други функции

Най-добри сделки