.

.

Луд Продажбите на Инструмент за Измерване на Грим Татуировка на Веждите с Линия за Вежди Златно Сечение от Неръждаема Стомана Microblading за Художници, така и за Начина?

Луд Продажбите на Инструмент за Измерване на Грим Татуировка на Веждите с Линия за Вежди Златно Сечение от Неръждаема Стомана

BGN 2.66

Брой продукти
На склад

Висококачествени материали : високо качество, трайни, безвредни за кожата, изработени от елегантна огледално неръждаема стомана, с подвижни и гъвкави подвижна линия, удобни за използване в лявата и дясната си ръце, за да развият своите творчески способности и да изгради красотата на природата в своето творениеЛесно и сигурно : Практични и многократна употреба шаблони за вежди ще ви гарантира точен и лесен фигура.Идеален избор : дръжка за татуажа достатъчно твърда и да я лесно се деформират.Той е добър помощник в работата, който е подходящ за студенти, изучаващи биология и изкуство, гримьори, дизайнери, художници, архитекти, стоматолози и.Безплатен дизайн : набор от шаблони за вежди Добър продукт за създаване на собствени стилове на веждите.Штангенциркуль goldenscale microblade се използва за измерване, позициониране и даване на форма на равен бровям от двете страни на лицето.При измерване, позиционирането и оформянето на веждите.Удобен за носене : шаблони за вежди Тази линия има сгъване гъвкава дръжка, която лесно се носи с себе си.Характеристики : 1. Изработени от високо качествени, трайни, безвредни за кожата материал. За многократна употреба и практични шаблони за веждите ви предлагат точна и лесна трасирането. Дръжка за татуировки достатъчно твърда и да я лесно да се деформира, добър помощник в работата. Чудесен продукт за създаване на собствен стил на веждите. Тази линийка с гъвкави и складывающимися или пластмасова дръжка, удобен за переноске. Чудесен инструмент за гримьори, художници, дизайнери, архитекти, също така е идеален за начинаещи.Параметри : Тип на продукта : линия за вежди Материал : неръждаема стомана Цвят на продукта : както е показано на снимката Тегло на опаковката : прибл. 80 грама на Помещение включва : 1 * Състав за вежди златно сечение 1 * Дръжка за татуировки.

Други функции

Item Type:
Eyebrow Ruler
Material:
Stainless steel
Item Color:
As Pictures Shown
Package Weight:
Approx. 80 g
Package Include:
1 * Golden Ratio Eyebrow Ruler:
1 * Tattoo Pen :
Най-добри сделки