.

.

Kawailay Тиара на Кралицата на Рожден Ден и Колан за Рожден Ден, Комплект, Превръзка на Главата на Кралицата на Рожден Ден С Кристали, Прическа с Корона за Рожден Ден, Бл?

Kawailay Тиара на Кралицата на Рожден Ден и Колан за Рожден Ден, Комплект, Превръзка на Главата на Кралицата на Рожден Ден С Кристали,

BGN 3.99

Брой продукти
На склад

【Комплекта】 златна диадема "Birthday " КУИН" с лъскави пайети, златни сатен, зона "BIRTHDAY " КУИН" 【Материал】 Тиара на кралицата на рожден ден е изработена от висококачествена сплав и украсени с искрящи прозрачни кристали.Колан за кралица на рожден ден е изработен от лъскава тъкан. 【Лесно за носене】 Един размер подходящ за повечето възрастни и малки момичета.Диадема birthday queen лесно се носи на главата, тя е лека и осигурява комфорт през целия ден. 【Звезда партита】 Тази превръзка на главата и колан за кралица на рождения ден ще ви направи или си привлекателен в честването на рождения ден!Споделяте радостта със семейството си и приятели, стреляй заедно и създаване на още по-прекрасни моменти. 【Широко приложение】 Комплект диадема и колан за кралица на рожден ден е подходящ за всички възрасти.Отличен подарък за рожден ден за вашето мама, съпруга, приятелка, сестра, приятел, дъщеря, всеки си приятел или на самите вас. 【Комплекта】 златна диадема "Birthday " КУИН" с лъскави пайети, златни сатен, зона "BIRTHDAY " КУИН". 【Материал】 Тиара на кралицата на рожден ден е изработена от висококачествена сплав и украсени с искрящи прозрачни кристали.Колан за кралица на рожден ден е изработен от лъскава тъкан. 【Лесно за носене】 Един размер подходящ за повечето възрастни и малки момичета.Диадема birthday queen лесно се носи на главата, тя е лека и осигурява комфорт през целия ден. 【Звезда партита】 Тази превръзка на главата и колан за кралица на рождения ден ще ви направи или си привлекателен в честването на рождения ден!Споделяте радостта със семейството си и приятели, стреляй заедно и създаване на още по-прекрасни моменти. 【Широко приложение】 Комплект диадема и колан за кралица на рожден ден е подходящ за всички възрасти.Отличен подарък за рожден ден за вашето мама, съпруга, приятелка, сестра, приятел, дъщеря, всеки си приятел или на самите вас. 【Комплекта】 златна диадема "Birthday " КУИН" с лъскави пайети, златни сатен, зона "BIRTHDAY " КУИН". 【Материал】 Диадема birthday кралица е изработена от висококачествена сплав и украсени с искрящи прозрачни кристали.Колан за кралица на рожден ден е изработен от лъскава тъкан. 【Лесно за носене】 Един размер подходящ за повечето възрастни и малки момичета.Диадема birthday queen лесно се носи на главата, тя е лека и осигурява комфорт през целия ден.

Други функции

Най-добри сделки