.

.

Силиконов калъф за гейм конзолата Steam Deck, Нескользящий устойчив на удари Защитен калъф Tenger, Изцяло Покрит със Силикагел, с Предпазно фолио от стъкло Steam Deck от надрас?

Силиконов калъф за гейм конзолата Steam Deck, Нескользящий устойчив на удари Защитен калъф Tenger, Изцяло Покрит със Силикагел,

BGN 6.32

Брой продукти
На склад

【Защита на 360 °】 Този продукт е изработен от едно силикон, напълно обернутого игра черупка, мек материал, плюс уникален дизайн дръжки с частици, който не само подобрява усещането от играта, но и осигурява по-ефективна защита от подхлъзване, сблъсъци, пот и пръстови отпечатъци 【ЗАЩИТЕН калъф за гейм конзолата STEAM DECK 】 Точното местоположение на всички пристанища във всички аспекти и идеална за засаждане на хост Лесен достъп до всички бутони. 【ЗАЩИТЕН калъф за гейм конзолата STEAM DECK 】 Точното местоположение на всички пристанища във всички аспекти и идеална за засаждане на хост Лесен достъп до всички бутони. 【Ергономичен дизайн】 Защитен калъф, предназначен за парни палуби, лесен захват ще ви представим дълго удоволствие от играта. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Многократно се отстранява и не се деформират, не се увеличава по обем и натоварване на конзолата steam deck. 【Защита на 360 °】 Този продукт е изработен от едно силикон, напълно обернутого игра черупка, мек материал, плюс уникален дизайн дръжки с частици, който не само подобрява усещането от играта, но и осигурява по-ефективна защита от подхлъзване, сблъсъци, пот и пръстови отпечатъци. 【ЗАЩИТЕН калъф за гейм конзолата STEAM DECK 】 Точното местоположение на всички пристанища във всички аспекти и идеална за засаждане на хост Лесен достъп до всички бутони. 【ЗАЩИТЕН калъф за гейм конзолата STEAM DECK 】 Точното местоположение на всички пристанища във всички аспекти и идеална за засаждане на хост Лесен достъп до всички бутони. 【Ергономичен дизайн】 Защитен калъф, предназначен за парни палуби, лесен захват ще ви представим дълго удоволствие от играта. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Многократно се отстранява и не се деформират, не се увеличава по обем и натоварване на конзолата steam deck.

Други функции

Най-добри сделки