.

.

Lainrrew 2 Опаковки Каишка за Кученца на Каишка за котки, Здрав Найлонов Каишка за Кучета, Каишки за Дресура на домашни любимци, Каишки за разходки с Превръщането клип н?

Lainrrew 2 Опаковки Каишка за Кученца на Каишка за котки, Здрав Найлонов Каишка за Кучета, Каишки за Дресура на домашни любимци,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Здрав, лек и здрав - каишка за кученца е изработен от найлон лента за по-високо качество и висококачествен полиестерен плат, траен, здрав и му е лесно да се скъса, което осигурява максимална защита и безопасен контрол на открито 2 Различни дължини-всяка опаковка включва 1 бр. каишка за котки 1.8 m/5,9 метра и 1 бр. на каишка за котки, 3 м/9,8 фута, този каишка за домашни любимци ще осигури на вашия домашен любимец на достатъчно пространство и свобода на движение, без да е твърде далеч от вас, останете в очите.Силни въртящи се скоби -въртящи се на 360 градуса скоби осигуряват бързо и сигурно закрепване и освобождаване, предотвратява заплитане на каишка и позволяват на вашия домашен любимец по-свободно да се движите. Висококачествен цинк в сплавта е устойчива на корозия и надраскване за продължителна употреба.Да се движи Свободно - каишка за куче котка leash е идеален за различни ежедневни дейности на открито, като ходене, бягане, конна обучение, задържане на кучета в безопасна зона и в рамките на пряка видимост, като същевременно осигурява достатъчно свобода и разстоянието за пътуване и изучаване на околната среда.Идеален аксесоар за ежедневен отдих - Лека и здрава дръжка осигурява надежден и удобен за хващане, а правилната ширина увеличава триенето, за да се намали умората на ръцете.Каишка за домашен любимец, подходящ за кученца, котенца, котки, зайци и други дребни животни. Каишка за котки, каишка за кучета, каишки за дресура на домашни любимци, каишки за разходки с превръщането клип на 360 градуса за котенца, кученца, зайци и дребни животни (5,9 метра и 9,8 фута) br> - Перфектният аксесоар за ежедневните занимания на открито, дръжте вашите кученца и котки на безопасно разстояние и са в пряка видимост, като същевременно осигурява достатъчно място за придвижване, нека домашни животни се чувстват неограничено и по-щастливи.Характеристики на продукта : - Нашите каишки за котки трайни и са достатъчно здрави, за да издържат на изготвяне на домашни любимци по време на активна почивка. - въртяща скоба на 360 градуса предотвратява заплитане на каишка. - Нашият найлонов каишка за домашни любимци лек и елегантен, не донесе никаква натоварване на вашите домашни любимци. - Ергономична дръжка осигурява лесен захват по време на задържане на каишка.

Други функции

Най-добри сделки