.

.

Operitacx 2 Комплекта Дръжка за Стреч-фолио, Пластмасови Опаковки за Преместване на Мини-Свиване Обвивка на Самозалепващи Обвивка от Опаковки Фолио за Увиване на Участ?

Operitacx 2 Комплекта Дръжка за Стреч-фолио, Пластмасови Опаковки за Преместване на Мини-Свиване Обвивка на Самозалепващи Обвивка от

BGN 15.07

Брой продукти
На склад

ОПАКОВЪЧНА СТРЕЧ-ФОЛИО - Много е лесна и удобна за използване, тя е много полезна за опаковка свиване филм премиум-класМини ролка за УЧАСТЪК-ОПАКОВАНЕ - Висока прозрачност, добър ефект разтягане, а също така тази опаковка филм ще ви осигури добра опаковка.ЗА ОПАКОВАНЕ на ПАЛЕТИ - СТРЕЧ-фолио за опаковане за ТРАНСПОРТИРАНЕ на МАТЕРИАЛИ за ЕДНОКРАТНА употреба - Тази свиване на фолио е много лесна работа, самозалепващи конструкция ви осигурява по-голямо удобство.СТРЕЧ-ФОЛИО ЗА увиване - износостойкая, я лесно пробива, тя помага при обертывании промишлени стоки.РАЗДАВАНЕ НА ОБЕРТОЧНЫХ ФИЛМИ . ??Опаковъчна филм, може да се използва за опаковане на кабели, проводници, стоманени тръби, маркучи и други индустриални материали.Списък на пакетите 4 x Ролка амбалажна фолио 2 x дръжка Особености -Материал : залепваща опаковъчна филм LLDPE - Изработени от висококачествени материали, безопасни и е супер, стегнат дизайн, надежден и практичен за опаковане на рула за повторна употреба амбалажна филм. - Безупречно качество на изработката нашата свиване на филма ще ви осигури отлична опаковка и прекрасни впечатления от употреба. - Свиване филм - това е проста и деликатна, висококачествени и надеждни, внимателно обработен, полезна и практическа стреч-фолио. - Опаковане филм, може да се използва за опаковане на кабели, проводници, стоманени тръби, маркучи и други промишлени консумативи в прозрачно стреч-фолио. - Тази свиване на фолио е много лесна работа, самозалепващи конструкция ви осигурява по-голямо удобство практична промишлена филм.Описание на продукта Сверхлипкая прозрачна пластмасова амбалажна Този филм ролка свиване на филма е много лесен за работа, има асиметричен дизайн, което ви осигурява по-голямо удобство.практически промишлена филм Свиване филм е проста и деликатен, отлична и сигурна внимателно обработени, полезна и практична.еластичната филм за движение на опаковъчни фолиа могат да се използват за опаковане на проводници, кабели, маркучи, хардуер и други промишлени консумативи, осигуряващи превъзходен защитен ефект.

Други функции

Най-добри сделки