.

.

Калъфи за таблети Калъф е Съвместим с Samsung Galaxy Tab S7 FE 12,4 2021 (SM-T730 /T735)-Сверхпрочный, удароустойчив, Защитен калъф за носене-Калъф за целия корпус на 360 °, здрав калъф-сто?

Калъфи за таблети Калъф е Съвместим с Samsung Galaxy Tab S7 FE 12,4 2021 (SM-T730 /T735)-Сверхпрочный, удароустойчив, Защитен

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Калъфи за таблети Защитен калъф 【Е съвместим с】 : е Предназначена само за Samsung Galaxy Tab S7 FE 12,4"2021 (SM-T730/T735).НЕ е съвместима нито с какви други модели устройства.Моля, моля, проверете номера на модела SM-T *** в настройките на таблета, преди закупуване!. 【Устойчивост на удар и устойчивост на надраскване】 : Високо качество PC и амортизирующий материал TPU, здрав удароустойчив калъф военни клас може ефективно да предотврати случаен падане, удари, приплъзване и надраскване, запазване на вашия таблет по същия ново. 【Функционална поставка】 : Изберете възможно най-доброто положение за преглед и набиране на текст в съответствие с вашите нужди (2 режима) с калъф за таблет, което улеснява достъпа до любимите си предавания, филми и игри в движение, благодарение на сгъваема стойка, която се отдръпва, когато в нея няма нужда, и която лесно се носи с себе си. 【Класически и професионален дизайн】 : Пълен достъп до всички функции (камера, високоговорители портове и бутони), но в този случай не се поддържа Smart Keyboard.Калъфи за таблети Защитен калъф. 【Е съвместим с】 : е Предназначена само за Samsung Galaxy Tab S7 FE 12,4"2021 (SM-T730/T735).НЕ е съвместима нито с какви други модели устройства.Моля, моля, проверете номера на модела SM-T *** в настройките на таблета, преди закупуване!. 【Устойчивост на удар и устойчивост на надраскване】 : Високо качество PC и амортизирующий материал TPU, здрав удароустойчив калъф военни клас може ефективно да предотврати случаен падане, удари, приплъзване и надраскване, запазване на вашия таблет по същия ново. 【Функционална поставка】 : Изберете възможно най-доброто положение за преглед и набиране на текст в съответствие с вашите нужди (2 режима) с калъф за таблет, което улеснява достъпа до любимите си предавания, филми и игри в движение, благодарение на сгъваема стойка, която се отдръпва, когато в нея няма нужда, и която лесно се носи с себе си. 【Класически и професионален дизайн】 : Пълен достъп до всички функции (камера, високоговорители портове и бутони), но в този случай не се поддържа Smart Keyboard.Калъфи за таблети Защитен калъф, съвместим с Samsung Galaxy Tab S7 FE 12,4"2021 (SM-T730/T735), устойчив на удари калъф за целия корпус, устойчив на удари калъф Характеристики на продукта : 1. Устойчив на удари защитен калъф за Samsung Galaxy Tab S7 FE 12,4"2021 (SM-T730/T735).

Други функции

Най-добри сделки