.

.

Термален Отпариватель За коса, Спа Шапка, Подхранваща Шапчица За Грижа, Интелигентен Контрол на Температурата, Капачка за грижа за горещо Масло за коса, штепсельна?

Термален Отпариватель За коса, Спа Шапка, Подхранваща Шапчица За Грижа, Интелигентен Контрол на Температурата, Капачка за грижа за горещо

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

[РЕГУЛИРУЕМ контрол на ТЕМПЕРАТУРАТА] : Нагревательная шапка, регулиране на три кутия, с регулатор на температурата може да се регулира температурата в зависимост от вашите нужди в грижата за косата [ПОМАГА на КОСАТА да усвоява хранителни ВЕЩЕСТВА] : Капачка за обработка на горещо масло позволява храненето часовник останат по-дълго на косата, косата може да е по-добре да усвоява хранителните вещества. [РЕГУЛИРУЕМ РАЗМЕР на ОТВОРА ЗА шапки] : Дантела може да се използва за регулиране на размера на вратата шапки за постигане на желаното ниво на комфорт. [УНИФОРМА ПОДАВАНЕ на ТОПЛИННА енергия] : Капачка за грижа за косата, топлоизолация от нетъкан материал и единни подаване на топлина, така че хранителните вещества в косата по-лесно се абсорбира, бързо загряване. [ВЪЗСТАНОВЯВА изтощена КОСА] : Капачка за загряване, помага за намаляване на сухота на косата, техните завивание и цъфтежите на косата, възстановява увредените коси.Характеристика : [РЕГУЛИРУЕМ контрол на ТЕМПЕРАТУРАТА] : Нагревательная шапка, регулиране на три кутия, с регулатор на температурата може да се регулира температурата в зависимост от вашите нужди в грижата за косата. [ПОМАГА на КОСАТА да усвоява хранителни ВЕЩЕСТВА] : Капачка за обработка на горещо масло позволява храненето часовник останат по-дълго на косата, косата може да е по-добре да усвоява хранителните вещества. [РЕГУЛИРУЕМ РАЗМЕР на ОТВОРА ЗА шапки] : Дантела може да се използва за регулиране на размера на вратата шапки за постигане на желаното ниво на комфорт. [УНИФОРМА ПОДАВАНЕ на ТОПЛИННА енергия] : Капачка за грижа за косата, топлоизолация от нетъкан материал и единни подаване на топлина, така че хранителните вещества в косата по-лесно се абсорбира, бързо загряване. [ВЪЗСТАНОВЯВА изтощена КОСА] : Капачка за загряване, помага за намаляване на сухота на косата, техните завивание и цъфтежите на косата, възстановява увредените коси.Параметри : Тип на продукта : Шапка за обработка на горещо масло Материал : PU Тип щепсела : Штепсельная вилица САЩ Напрежение : 110 В Стил : прическа Механизми за контрол на температурата : 3 скорости Характеристики на продукта : Интелигентен контрол на температурата, предотвратяване на изгаряния Осъществяване Списък : 1 х шапка за обработка на горещо масло.

Други функции

Item Type:
Hot Oil Treatment Hat
Material:
PU
Plug Type:
US Plug
Voltage:
110V
Style:
Headgear
Temperature Control Gears:
3 Gears
Product Features:
Intelligent temperature control, prevent scald
Package List:
1 x Hot Oil Treatment Hat :
Най-добри сделки