.

.

Титан сгъваем нож KeyUnity KK01, Универсален Джобен нож EDC със Сменен острие № 24, за лов на открито, на къмпинг, Риболов, разходки за мъже и Жени (и С камъни)

Титан сгъваем нож KeyUnity KK01, Универсален Джобен нож EDC със Сменен острие № 24, за лов на открито, на къмпинг, Риболов, разходки за

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Лесно се сгъва в малък размерКомпактен и удобен за носене. В него има отвор за закачване, за да е лесен за поставяне ключодържател, ключодържател, ремък или верига.Лесно вешается на верига за панталон или раница. №24 въглеродна стомана.Дължина на острието : 36 мм.Отличен за почистване на плодове, рязане на хартия, подостряне на моливи, картите кутии, машина за рязане на въже, дърворезба, изрязване на цветя, обработка на занаяти. 【Превъзходно качество на】 Дръжката е изработена от 100% трайно титан Ti-6 Al-4v, а притежателят на нож е изработен от стомана 2 Cr13 Mov, той се отличава с висока якост и лек, устойчив на корозия, Благодарение на вградения дупката за ключодържател EDC компактен универсален нож лесно да виси на халка за ключове., в двора или сложете в джоба си за ежедневно носене и удобен за използване по всяко време, е идеална за пътуване, къмпинг, туризъм, лов, скално катерене, риболов и много други. 【Лесно да носите със себе си】 Този ЕРП-нож е снабдена с дупка за окачване, можете да се свързват веригата, скоч, паракордом или ключодържател!Чудесно за съхранение на ножове и аксесоари в ред. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 Титан сгъваем нож KK01, острието № 24 и приятелско обслужване на клиенти. 【Превъзходно качество на】 Дръжката е изработена от 100% трайно титан Ti-6 Al-4v, а притежателят на нож е изработен от стомана 2 Cr13 Mov, той се отличава с висока якост и лек, устойчив на корозия, Благодарение на вградения дупката за ключодържател EDC компактен универсален нож лесно да виси на халка за ключове., в двора или сложете в джоба си за ежедневно носене и удобен за използване по всяко време, е идеална за пътуване, къмпинг, туризъм, лов, скално катерене, риболов и много други. 【Лесно да носите със себе си】 Този ЕРП-нож е снабдена с дупка за окачване, можете да се свързват веригата, скоч, паракордом или ключодържател!Чудесно за съхранение на ножове и аксесоари в ред. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 Титан сгъваем нож KK01, острието № 24 и приятелско обслужване на клиенти. Добре направено.Ръкохватката е изработена от титанова сплав Ti-6 Al-4v.Титуляр нож и гребен, изработени от стомана 2 Cr13 Mov.Той е обработена с помощта на механична обработка с ЦПУ, почистване, обработка и технологии за обработка на повърхността, за промиване на камък, без остри ръбове.Вретеното е направен под формата на метални детайли с дупка за окачване, високо качество и иновации.

Други функции

Най-добри сделки