.

.

Намордник за кучета - Дишаща, регулируема и мека тъкан, предпазва от ухапвания, лай, Муцуната Позволява да дишаме по-тежко и е подходяща за пиене (Червено, M)

Намордник за кучета - Дишаща, регулируема и мека тъкан, предпазва от ухапвания, лай, Муцуната Позволява да дишаме по-тежко и е подходяща

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

[ДИШАЩА дизайн] Намордник за кучета е изработена от дишаща вкара тъкан, която ви позволява удобно да диша и пие [РЕГУЛИРУЕМА ЗАСАЖДАНЕ] Регулируеми въжета наморднике осигуряват надеждна и удобна за кацане за кучета в различни размери. [МЕКА КЪРПА] Мека кърпа намордника гарантира, че вашето куче ще се чувстват удобно и тя няма опит дискомфорт. [ПРЕДПАЗВА от УХАПВАНИЯ, лай И ДЪВЧЕНЕТО] Намордник за кучета предпазва от ухапвания, лай и дъвченето на кучета, което помага да се гарантира, че те не нанасят никаква вреда. [ЛЕСНО се ПОБИРА И се ОТСТРАНЯВА] Единен интерфейс дизайн намордника е лесен за използване и дава възможност за бързо и лесно се облича и да стреля. [ДИШАЩА дизайн] Намордник за кучета е изработена от дишаща вкара тъкан, която ви позволява удобно да диша и пие. [РЕГУЛИРУЕМА ЗАСАЖДАНЕ] Регулируеми въжета наморднике осигуряват надеждна и удобна за кацане за кучета в различни размери. [МЕКА КЪРПА] Мека кърпа намордника гарантира, че вашето куче ще се чувстват удобно и тя няма опит дискомфорт. [ПРЕДПАЗВА от УХАПВАНИЯ, лай И ДЪВЧЕНЕТО] Намордник за кучета предпазва от ухапвания, лай и дъвченето на кучета, което помага да се гарантира, че те не нанасят никаква вреда. [ЛЕСНО се ПОБИРА И се ОТСТРАНЯВА] Единен интерфейс дизайн намордника е лесен за използване и дава възможност за бързо и лесно се облича и да стреля.

Други функции

Най-добри сделки