.

.

BLMIEDE Лак За нокти Зелено Мека Керамика Пайети patrick ' s Nail Светещ Стикер Erland Day St. Бижута За Нокти, Стикери за нокти Пълно Обвиване на тялото Нокти Френски Маникюр (B, Еди?

BLMIEDE Лак За нокти Зелено Мека Керамика Пайети patrick ' s Nail Светещ Стикер Erland Day St. Бижута За Нокти, Стикери за нокти Пълно Обвиване

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Лесна употреба : Лазерна светкавица за естествени или изкуствени ноктиМоже да се смесва с всички гелевыми лакове за нокти, пудра и всеки друг лак за нокти. Количество : Както е показано на фигура, всеки цвят, опаковани в отделен пакет.Смесване и съпоставяне на различни цветове Може да Създаде Прекрасни възможности.Временни Татуировки : Вие ще получите Временни татуировки на тема за Деня на Св.Има Много Различни стилове, които ще Ви помогнат да се Открояват от тълпата.Перфектна украса : Нашият шаблон временна стикери - класика за Деня на Свети Патрик.Това е много сладък и подходящ за Нашия Честването на Деня на Св.Лесен за използване и : Изрежете харесвани фигура, нанесете го с лицето Надолу върху кожата, намажете с вода, натиснете и задръжте, изчакайте 10 секунди, вие ще получите завършен.На следващия ден тя Лесно Вымыла Го с Топла вода и Кърпа.Лак за нокти зелено мека керамични пайети patrick ' s Nail Светещ стикер Erland Day St. Бижута за нокти, стикери за нокти пълно обвиване на тялото нокти Френски маникюр Предимства : много лесен за използване, особено за тези, които искат да опитат татуировки и се страхува.Дизайнът е много ясен и лесен за управление.Подходящи за млади и възрастни хора.Причина : Ирландски блестящ маникюр може да използвате за нокти, лице и всяка част на тялото, особено за партита и маникюрных салони.Искрящи цветове, правят ви по-цветен и ослепителен.Временни татуировки : вие ще получите временни татуировки на тема за деня на Св.Има много различни стилове, които ще ви помогнат да се открояват от тълпата.Лесен за използване и : изрежете харесвани фигура, нанесете го с лицето надолу върху кожата, намажете с вода, натиснете и задръжте, изчакайте 10 секунди, вие ще получите завършен.На следващия ден тя лесно постирала го с топла вода и кърпа. Количество : както е показано на фигура, всеки цвят, опаковани в отделен пакет.Смесване и комбиниране на различни цветове, можете да създадете прекрасни възможности.Подарък за Деня на Св. Патрик : брилянтен акрил блясък за нокти различни цветове и нюанси.Можете да ги дари на съпруги, приятелки, приятели и т., Стикер за нокти : вие ще получите стикер за нокти с тема на деня на Св. Патрик, който е различен по богатство и отговаря на нуждите на фестивала. перфектна украса : нашият шаблон временна етикети е класика за деня на Свети Патрик.

Други функции

Най-добри сделки