.

.

COHEALI 400 бр. Нитове с Кристали Аксесоари за Големи Прес-Игли Декор от Страз Квадратни Метални Нитове Нитове САМ Нитове Занаяти Винт украсена с Отвор за Колан Всички Б?

COHEALI 400 бр. Нитове с Кристали Аксесоари за Големи Прес-Игли Декор от Страз Квадратни Метални Нитове Нитове САМ Нитове Занаяти

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Преса за нит : ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Изработен е от мед, която лесно ръжда и износванеДекор от месинг : Обхват на приложение, като ветровка, колан, вълна палто, риза, пуловер, панталони, раница, костюм.Метални нитове ръчно изработени Определят занитване : Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Шипове с нитове : MULTI : Тези квадратни нитове са предназначени за дрехи, обувки, чанти и така нататък.Метално покритие : Това е набор от декоративни аксесоари за дрехи, обувки и чанти "Направи си сам".Пратката включва 400 x кв. нитове Особености - Материал : Месинг прес-шипове. - Размер : Около 1x1x0,5 см набор от копчета. - Цвят : Както е показано на лентата перфоратор. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и квадратни нитове действителната стока. - В комплекта са включени 400 броя копчета, имате достатъчно количество, за да създадете уникален дизайн на вашите дрехи, обувки, чанти и други аксесоари, за да покаже своя уникален стил. - Сфера на приложение, като ветровка, колан, вълна палто, риза, пуловер, панталони, раница, костюм, нитове не пришиваются. - Това е набор от дрехи за "Направи си сам", обувки и чанти, декоративни аксесоари, преса за нитове. - Изработени от месинг, върху която е лесно да се получи от ръжда и износване на шипове, аксесоари за инсталиране вкручивают декоративни винтове. -Тези квадратни нитове и шайло, предназначени за дрехи, обувки, чанти със собствените си ръце и т. и нитове за кожгалантереи Информация за продуктите за бродерия Този продукт, изработени от месинг, която е различна здравина и трайност за използване.Аксесоари с шипове за бродерия комплектът включва : 400 парчета нитове, че имате достатъчно количество, за да създаде свой уникален дизайн на дрехи, обувки, чанти и други аксесоари, който демонстрира своя уникален стил.

Други функции

Най-добри сделки