.

.

Пневматичен Въздушен Инструмент За Премахване на Предното стъкло Автоматично Стъклен Въздушен Нож Пневматична Машина за Запечатване на прозорци, за Лепило Инстр?

Пневматичен Въздушен Инструмент За Премахване на Предното стъкло Автоматично Стъклен Въздушен Нож Пневматична Машина за Запечатване

BGN 83.73

Брой продукти
На склад

Въздушен гребец на предното стъкло може да повиши ефективността на разрушаване, което помага на потребителите лесно да правите приклеенное стъклоМощен въздушен нож за предното стъкло : бързо и лесно да се реже с лепене на предното стъкло, уплътненията на прозорците, уретан за предното стъкло, залепените автомобилни стъкла, силикагел (стеклокремнезем), предните и задните стъкла, уплътненията и лепило. инструмент за премахване на въздуха с предното стъкло, 1 бр. 1,42-инчов 36 мм крючковое нож, 1 бр. 57-мм крючковое нож.Пневматичен гребец на предното стъкло позволява бързо отстраняване на уплътненията на прозорците на предните и задните стъкла, лепило, конопатящий състав около прозорци, уретан за предното стъкло, защитно фолио и лепило.Комплект ножове за предното стъкло с пневматичен отличен за отстраняване на приклеенных автомобилни стъкла.Въздушен гребец на предното стъкло може да повиши ефективността на разрушаване, което помага на потребителите лесно да правите приклеенное стъкло.Мощен въздушен нож за предното стъкло : бързо и лесно да се реже с лепене на предното стъкло, уплътненията на прозорците, уретан за предното стъкло, залепените автомобилни стъкла, силикагел (стеклокремнезем), предните и задните стъкла, уплътненията и лепило. инструмент за премахване на въздуха с предното стъкло, 1 бр. 1,42-инчов 36 мм крючковое нож, 1 бр. 57-мм крючковое нож.Пневматичен гребец на предното стъкло позволява бързо отстраняване на уплътненията на прозорците на предните и задните стъкла, лепило, конопатящий състав около прозорци, уретан за предното стъкло, защитно фолио и лепило.Комплект ножове за предното стъкло с пневматичен отличен за отстраняване на приклеенных автомобилни стъкла.Област на приложение : Бързо и лесно да отрежете лепене на предното стъкло, запечатващи за прозорци, уретан за предното стъкло, залепените автомобилни стъкла, силикагел (стеклокремнезем), предните и задните стъкла, уплътненията и лепило.Бързо обработена предните и задните стъкла на автомобилите, за събаряне.Лесно се прибира приклеенные автомобилни стъкла.Перфектен за теглене на стъкла.Подходящ за рязане на прозореца уплътнения.Отличен за рязане силикагел (стеклокремния) на врати и прозорци, кухненски прибори, плочки и т. Технически характеристики на : Честотата на вибрациите : 20 000 в минута, консумация на въздух : 4,5 куб.

Други функции

Най-добри сделки