.

.

Qisogy Шнола за коса с Хрустальным цвете, Златна Сватба Шнола за коса с кристали, Брилянтна Сватба Декоративна Шнола за коса, Аксесоари за жени и момичета с кристали (З?

Qisogy Шнола за коса с Хрустальным цвете, Златна Сватба Шнола за коса с кристали, Брилянтна Сватба Декоративна Шнола за коса,

BGN 5.38

Брой продукти
На склад

Декоративна шнола за коса с лъскави пайетиПодробна информация за продукта : Продуктът е ръчна изработка. Размер : както е показано.Цвят : злато с прозрачен кристал.Материали : качествена сплав / кристали.Закопчалката : извити скоби.Стил : Френски, елегантен и лъскав. 1 брой в опаковката. Сватбена кристален шнола-шнола за коса.Дизайн на продукта : Уникално и страхотно бижу, може да се използва за задоволяване на различни нужди, всеки стил е бил внимателно проектиран от дизайнера.Уникална форма, вари се фрази.Използва се за грижа за вашата прическа, за да придава по-многослойни вид, това е страхотно украшение за всеки ден.Пролетни фиби за коса с флорални хрусталем.Подарък за повод : Проста елегантност и сложен детайли, не само за ежедневна употреба от жени, но също така може да се използва за сватби, партита, абитуриентски бал, снимки, партита, срещи, банкет и т. Реколта шнола за коса с кристали във френски стил.Идеален подарък : Нашите фиби за коса са идеални подаръци за Св. Валентин, Коледа, сватба, годишнина, рожден Ден и много други празници.Можете да го закупите за своята приятелка, най-добрия си приятел, сестри, дъщери, съпруги и майки, или можете просто да го оставите за себе си, във всеки случай това е добър избор.Шнола-шнола с блестящи кристали.Сервизно обслужване : Ако имате някакви проблеми с качеството, след получаване на продукта, моля, свържете се с мен възможно най-скоро и запазете етикета за връщане и замяна е като нова.Ние ще направим всичко възможно, за да ви е чудесен опит за пазаруване.Шнола-родословни в стил ретро със скъпоценни камъни.To за да си щипки за коса са красиви, моля, отстранете ги преди плуване, сън, къпане или миене. Избягвайте контакт с вода и сапун, химикали, парфюми, лосиони и Cosmetics.Do не дърпайте прекалено при носенето. Моля, поставете го в кутия за бижута, ако го няма в опаковка se.-Забележка Ако имате някакви въпроси относно описанието на стоката, политиката за връщане и инструкциите за доставка, моля не се колебайте да се свържете по електронната поща connect.-Много ви благодаря за покупка!.

Други функции

Най-добри сделки