.

.

FOMIYES 12 бр., Прическа с Рози, Бижута, Аксесоари, Дамски Щипки за Коса, Сватбена Прическа за Булката, Брошки с Цветя на Носа, Сватбени Аксесоари За Коса, Шнола за коса, Бр?

FOMIYES 12 бр., Прическа с Рози, Бижута, Аксесоари, Дамски Щипки за Коса, Сватбена Прическа за Булката, Брошки с Цветя на Носа,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Дамски аксесоари за коса : Този ефектен аксесоар ще се превърне в чудесно допълнение към ви, привличане на вниманиетоЛилава диадема : на жени с цветя, рози, малки размери и ниско тегло, лесно за носене и употреба, без всякакво натоварване на вас.Сватбена шнола на ревера : ❀ [Лекота на употреба] : Красива шнола за коса във формата на цвете, която може лесно да се комбинира с различни нарядами за различни поводи, добавяйки нотка на елегантност на вашите рокля и освобождавайки ги от тълпата.Жена папийонка : не се използва като брошка, а също и като шнола за коса, подходящ за партита, банкети, сватби, ежедневието, официални събития. Ревера с лък : не е подходящ за партита, но е подходящ за сватби, фото снимки, на плажа, музикални партита. Дамски аксесоари за коса : Този ефектен аксесоар ще се превърне в чудесно допълнение към ви, привличане на вниманието.Лилава диадема : на жени с цветя, рози, малки размери и ниско тегло, лесно за носене и употреба, без всякакво натоварване на вас.Сватбена шнола на ревера : ❀ [Лекота на употреба] : Красива шнола за коса във формата на цвете, която може лесно да се комбинира с различни нарядами за различни поводи, добавяйки нотка на елегантност на вашите рокля и освобождавайки ги от тълпата.Жена папийонка : не се използва като брошка, а също и като шнола за коса, подходящ за партита, банкети, сватби, ежедневието, официални събития. Ревера с лък : не е подходящ за партита, но е подходящ за сватби, фото снимки, на плажа, музикални партита. В комплекта са включени 12 брошки Характеристики -Цвят : черно, лилаво, готическия за жени -Материал : плат, брошка от сплав с роза за мъже -Размер : около 11,00 X11,00 X5,50 см/4,32 X4,32 X2 цвете шнола за коса. - Розова шнола с ярка външност и ярки цветове може да задоволи вашите разнообразни декоративни нужди в лилаво заколках за коса. -Не само като брошка, но и като шнола за коса за използване, подходящ за партита, банкети, сватби, ежедневието, официални събития и т. на Жени за ревери за мъже. -за една приятелка, съпруга, майка или приятели за рожден ден, Коледа, Свети Валентин, годишнина, деня на благодарността и т. -Изработен е от плат и сплав, не е лесно пада, не се разгражда лесно, или деформирана, здрав и надежден за дълга употреба цветни фиби за коса за жени. - Този ефектен аксесоар ще се превърне в перфектното допълнение за вас, създаване на фокус за вас, посещаващи лилаво аксесоари за коса.

Други функции

Най-добри сделки