.

.

Монтиране на Изкуството в рамка ASDFIGHT, Персонални Платно, Модерна Минималистичная Тройната Декоративна Картина, за да влезете в хола, Стенни Картини на фона на дива?

Монтиране на Изкуството в рамка ASDFIGHT, Персонални Платно, Модерна Минималистичная Тройната Декоративна Картина, за да влезете в хола,

BGN 25.08

Брой продукти
На склад

? Декоративна дъска за рисуване : Удобен нескользящий кука, издръжлив и лесен за инсталиране, стилен и лесен, високо качество на влагостойкую дъска лесно се деформират ? Блестяща кристална филм : Светъл кристален екран прозрачен и красив, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, за него е лесно да се грижи, той има поразителен ефект на повърхността и силно отражение. ? Заоблен кант : Заоблен форма е по-красива, по-му е лесно поранить ръка и е по-интимна, проста кантиране по-лесно и екологично чист материал, по-безопасни. ? Обхват : хол на закрито, спалня, коридор, стълбище, бар, кабелна телевизия, хотел и т., доведете желания от вас стил на украса на дома, на всяко място. ? Съдържание на опаковката : 3 двойки декоративни картини, удароустойчив перла памук от вътрешната страна на опаковката, мек ъглов защитен пакет за защита на рамки за снимки.Марка: ASDFIGHT? Добре дошли в корпоративна магазин FFDHDFGD, като правило, вие ще получите пратката в рамките на 7-15 дни.Ако не сте доволни от информацията предоставена стока, или полученият продукт е повреден, моля, свържете се с нас на време, преди подаване на заявление за възстановяване и ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 24 часа.? Параметри на продукта : Име на продукта : Фонова картина за декорация на спалнята, в хола Материал на повърхността на продукта : огледално фолио с висок блясък Материал рамка на продукта : алуминиева сплав с матова черна рамка Размери и тегло : 40x60x1,2 cm (5 кг) 50x70x1,2 см (6 кг) 60x80x1,2 см (7 кг) съдържание на Пакета : 1 двойка от декоративни картини Предимства на продукта : висока яркост, защита на околната среда, липсата на специфична миризма, ярки цветове, матова текстура, добър интериор и т. Сфера на приложение : всекидневна в помещение, спалня, коридор, стълбище, бар , KTV, хотел и т.?Услуга : Ако имате някакви въпроси, моля пишете ни.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро. (Ако получената от вас стока е повредена, можете да получите пълно възстановяване).

Други функции

Най-добри сделки