.

.

Четка за тоалетна Browsluv, Четка За Тоалетна Browsluv Freshbrush, Четка за Тоалетна Browsluv Fresh Четка, Четка за почистване на Browsluv (Бяла)

Четка за тоалетна Browsluv, Четка За Тоалетна Browsluv Freshbrush, Четка за Тоалетна Browsluv Fresh Четка, Четка за почистване на Browsluv

BGN 34.45

Брой продукти
На склад

[Гъвкава глава на четка] : - Мека силиконова четина и гъвкава глава на четка е плътно до ръба на тоалетната чиния, което позволява дълбоко почистване на рифленую област във вътрешността на тоалетната чиния [Здрав] : - Този ершик за тоалетната чиния е изработена от висококачествени материали, със здрава силиконова четка, има силна способност да обеззараживанию, предпазва вътрешната стена на тоалетната чиния от надраскване, много издръжлив. [Мултифункционален] : Уникален дизайн с гъвкави функции и силиконови четина.Идеалното решение за поддържане на чистота и чистота в банята с индивидуалните четки, оптимизирани за почистване на мивки, мивки и вани, която осигурява изключителни резултати във всяко кътче на вашата баня. [Лесен за почистване] : Благодарение на големия силиконов щетинкам грижи за тях, не изисква особени усилия, тъй като те вече предотвратяват образуването на косата и друго елементарно. [Многократно] : идеален за употреба в домашни бани, хотели, болници, офиси и училища и т. [Гъвкава глава на четка] : - Мека силиконова четина и гъвкава глава на четка е плътно до ръба на тоалетната чиния, което позволява дълбоко почистване на рифленую област във вътрешността на тоалетната чиния. [Здрав] : - Този ершик за тоалетната чиния е изработена от висококачествени материали, със здрава силиконова четка, има силна способност да обеззараживанию, предпазва вътрешната стена на тоалетната чиния от надраскване, много издръжлив. [Мултифункционален] : Уникален дизайн с гъвкави функции и силиконови четина.Идеалното решение за поддържане на чистота и чистота в банята с индивидуалните четки, оптимизирани за почистване на мивки, мивки и вани, която осигурява изключителни резултати във всяко кътче на вашата баня. [Лесен за почистване] : Благодарение на големия силиконов щетинкам грижи за тях, не изисква особени усилия, тъй като те вече предотвратяват образуването на косата и друго елементарно. [Някои случаи] : идеален за употреба в домашни бани, хотели, болници, офиси и училища и т. Технически характеристики : Заглавие : Четка за тоалетна Цвят : синьо, бяло, оранжево Материал : силикон Функция : Удобен и издръжлив Продукт включва в себе си : 1/2/3 бр. х четка за тоалетна Забележки : 1. Моля, оставяйте малки разлики от ръчно измерване. Поради друг дисплея и друго осветление на снимката може да не се показва действителния цвят на продукта.

Други функции

Най-добри сделки