.

.

Малка странична масичка YANJING Cat Cabinet, Модерни Мебели за котки с подложка за Хол, Спалня, Тераси, Семейство и офис (Размер: 50 см /на 19.6 инча, цвят: кафяв)

Малка странична масичка YANJING Cat Cabinet, Модерни Мебели за котки с подложка за Хол, Спалня, Тераси, Семейство и офис (Размер: 50 см

BGN 20.46

Брой продукти
На склад

【Висококачествен котешки КЪЩА】 Тази шкафче за котки изработени от истинско дърво, което е нетоксично, безвредно и без мирисДебело дърво, за да се направи цялата кошачью хижа трайно и устойчиво.Повърхността е многократно полира ръчно в продължение на 20 пъти.Докосването е приятно и няма да навреди на Котката;. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА МЕБЕЛ】Благодарение на широкото прилагане на тази дървени мебели не само служи кошачьим къща, но и може да се използва като приставного масички или шкафчета за по-голямо удобство.Прост дизайн ще се превърне в чудесно допълнение към убранству вашия дом;. 【ЛЕСНА инсталация】 Монтаж лесен за спестяване на ценно време.Всичко, което трябва да направите, е да следвате инструкциите стъпка по стъпка;. 【ПРОСТОРНА, ЗА МАЛКИ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ】Дървена приют за домашни любимци широка и просторна отвътре, предоставяне на открито, просторно място за почивка, игри и сън на вашите любимци;. 【ГАРАНЦИЯ】 Моля, обърнете внимание, че поради особената природа на дървени изделия, в процеса на логистиката, ако планината е повреден, можете да се свържете с нашата компания.Ние ще ви изпратим нови аксесоари възможно най-скоро.Екстравагантен почивка за Благородни Вашата Котка на Вашето пушистому приятел нужда от място само за тях.висококачествени клетки за котки, предназначени да задоволят всички нужди на котенца по-големи деца.Нашият добре проектирана развъдник предлага активна почивка, забавление и расслабленность.Специалността коте в нашата клетка, можете сила го мяукать.Технически характеристики : Заглавие : котешка нощно шкафче Цвят : както е показано на картинката (бял, кафяв) Размер : 40*40*50 см/15.68 инча 50*50*60 см/19.62 инч се Прилага за : Подходящи за малки домашни любимци, като котки, кученца, на малки кучета или зайци. * Осъществяване включва : 1 х котешки къща 1 х матрак * Забележка : 1. Моля, оставяйте малко отклонение в размер от ръчно измерване 2. Моля, оставяйте малки разлики в цвета се дължи на различни настройки на вашия компютър и уебсайта.

Други функции

Най-добри сделки