.

.

ASDFIGHT Стенно изкуство за спални, Ретро Стенен Съвременните Бижута, Декоративни картини в коридора, Картини на стълбището за хол (Цвят: A, Размер: 40x60x1,2 см)

ASDFIGHT Стенно изкуство за спални, Ретро Стенен Съвременните Бижута, Декоративни картини в коридора, Картини на стълбището за хол (Цвят:

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

?Микропечать с висока разделителна способност : Избраният основа за рисуване с висока разделителна способност с помощта на екологично чисти мастила с технологията на мастилено-струен печат 1440 точки, цвят се получава хомогенна и красива, и цвят никога не избледнява ? Блестяща кристална филм : Светъл кристален екран прозрачен и красив, със силно отражение, влагоустойчив, отговарят на високи, водоустойчив и лесен за почистване. ? Ограничаване рамка : висококачествен извити кантиране, U-образен дизайн със заоблени ъгли, кристал екран, ярък като огледало, модни и проста триизмерна рамка за снимки. ? 3 комплекта декоративни картини : В комплекта са включени 3 комплекта декоративни картини, устойчив на удари перла памук в опаковката и мек ъглов протектор за защита на рамки за картини. ? Обхват : хол на закрито, спалня, коридор, стълбище, бар, кабелна телевизия, хотел и т., доведете желания от вас стил на украса на дома, на всяко място. ?Микропечать с висока разделителна способност : Избраният основа за рисуване с висока разделителна способност с помощта на екологично чисти мастила с технологията на мастилено-струен печат 1440 точки, цвят се получава хомогенна и красива, и цвят никога не избледнява. ? Блестяща кристална филм : Светъл кристален екран прозрачен и красив, със силно отражение, влагоустойчив, отговарят на високи, водоустойчив и лесен за почистване. ? Ограничаване рамка : висококачествен извити кантиране, U-образен дизайн със заоблени ъгли, кристал екран, ярък като огледало, модни и проста триизмерна рамка за снимки. ? 3 комплекта декоративни картини : В комплекта са включени 3 комплекта декоративни картини, устойчив на удари перла памук в опаковката и мек ъглов протектор за защита на рамки за картини. ? Обхват : хол на закрито, спалня, коридор, стълбище, бар, кабелна телевизия, хотел и т., доведете желания от вас стил на украса на дома, на всяко място.Марка: ASDFIGHT? Добре дошли в корпоративна магазин FFDHDFGD, като правило, вие ще получите пратката в рамките на 7-15 дни.Ако не сте доволни от информацията предоставена стока, или полученият продукт е повреден, моля, свържете се с нас на време, преди подаване на заявление за възстановяване и ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 24 часа.? Параметри на продукта : Име на продукта : Фонова картина за декорация на спалнята, в хола Материал на повърхността на продукта : огледално фолио с висок блясък Материал рамка на продукта : алуминиева сплав в черна рамка Размери и тегло : 40x60x1,2 см (6 кг) 50x70x1,2 cm (6.

Други функции

Най-добри сделки