.

.

Дървена Ковчег за бижута за жени, Истинска Дървена Кутия-Органайзер за бижута с Шарки във формата на листа на Рози, Кутии за бижута, на Бала за Съхранение на Обици, П?

Дървена Ковчег за бижута за жени, Истинска Дървена Кутия-Органайзер за бижута с Шарки във формата на листа на Рози, Кутии за бижута, на Бала

BGN 18.40

Брой продукти
На склад

?Елегантна и класическа - е Тук, за да блесне величието на красива дърворезба —романтични цветя - детелина в изобилие растат в тази очарователна дървена ковчега за бижута, ревностно охрана на ценни съкровища вътре, обшитой кадифе ?Многофункционален дизайн - Този дървен органайзер за бижута с 1 прибиращ се една тава с 12 отделения и 8 прорези за пръстени осигурява удобно съхранение и организиране; какво още? 2 подвижни повдигащи кутия с размер 10,63 "Д х 6,34"Ш х 0,75"В 7 различни отделения позволяват да съхранявате всичко, от лични бижута до семейни реликви, като ви предоставя гъвкаво пространство за бижута с различни размери.Тази кутия-органайзер за бижута размер 12,44 "Д х 7,64 "Ш х 5,71"В и в затворено състояние. ? Здрав отвътре, мек отвън - бижута, създадени, за да ги дорожили, и тази дървена ковчег-органайзер за бижута е създадена точно за това.Благодарение на качествен изкуствен дограма, фина работа и мека кадифена подплата за вашите скъпоценни неща, които имат сантиментална стойност, тук ще се погрижат правилно. ? Минималистичное съхранение - този дървен калъф за бижута може да е малка, но е подходящ за това, което той ви е необходим, за декорация на банята в хола, пестене на място, организатор за грим.Всички бижута ще бъдат грижливо изложени на обличане масичката.За вашите копчета за ръкавели, колиета, гривни, обици, брошки и други бижута и дребни неща всичките си бижута подхождат вътре, не заема много място на бюрото. ? Перфектен подарък за всеки един ден - това дървени органайзер за съхранение на бижута има голям ефективен капацитет за съхранение, ще ви помогне лесно да се организира, покажи де си ги блестящ момент.Като ковчег с бижута, ключалка, ще се превърне в идеален подарък за рожден ден, Коледа, сватба, Св. Валентин, женски ден, ден на майката, ден на бащата и годишнини за любимата си.Идеалното решение за вашите скъпоценни бижута са в безопасност и добре изложени на общественото внимание, - това е нашият страхотен дървен органайзер за бижута.Изработени от качествено масивно дърво, нашата ковчег за бижута ще се превърне в неподвластным време допълнение към всяка стая на вашия дом, което го прави отличен избор за жените, които обичат да си бижута в ред и лесно достъпни.Нашата дървена ковчег за бижута майсторски конструирана за настаняване на богата колекция от бижута, с множество отделения и чекмеджета, които ви позволяват да съхранявате и подреждате вашите обеци, колиета, гривни, пръстени и др.

Други функции

Най-добри сделки