.

.

YingRen 10 бр. за Многократна употреба Ръкав за пръстите/Ластични Ръкави За пръсти, Защитни Облицовки за Пръсти, Превръзка на Пръст за премахване на Болка/Артрит/Тригге?

YingRen 10 бр. за Многократна употреба Ръкав за пръстите/Ластични Ръкави За пръсти, Защитни Облицовки за Пръсти, Превръзка на Пръст за

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Дишаща и гъвкав материал : изработен е от найлонов плат с добро качество ликра и желатинового коприна, мек еластичен ръкав за подкрепа на пръститеШироко приложение : може да служи еластична бандажом за подкрепа на пръстите, за облекчаване на болката при артрит, пръст-разстояние спусъка, костяшках на пръстите, за защита на пръстите от мазоли на тренировки или на баскетбол, тенис на маса, бадминтон, голф.Удобни за носене : дължина на всеки ръкав за пръстите на малко по-различна, да е правилно облегать всички пръсти.Ръкав-шина за пръст : може да се пере на ръка или на пишеща машина; Лесно се побира и се отстранява.Пратката включва : 10 х пальчиковых ръкави.Описание : 100% чисто нов и високо качество Материал : неопрен за защита на пръстите от удари, За спорт като баскетбол, футбол, колоездене, голф, бейзбол . Размер : един размер подходящ за повечето (разтеглива) Дължина : 5 см Цвят : черно/бяло/червено/жълто/синьо/лилаво оценявам, благодаря ви!Пратката включва : 10 х пальчиковых ръкави.

Други функции

Най-добри сделки