.

.

PRETYZOOM Коледен Календар Направи си сам, Окачване, Коледен Адвент-Календар, Окачени на Дървени Детайли, на Интериор за вашия Офис, Магазин (Цвят на дървото), Вечерни Су?

PRETYZOOM Коледен Календар Направи си сам, Окачване, Коледен Адвент-Календар, Окачени на Дървени Детайли, на Интериор за вашия Офис, Магазин

BGN 28.47

Брой продукти
На склад

Формата на петолъчна звезда и елхи, красиви и сладкиБезупречно подробен занаяти.Отличен за декорация на стените у дома.Чудесен подарък за рожден Ден, Коледа, Годишнина, Свети Валентин, Ден на майката и т. С клипове, така че можете да го използвате във всяка позиция.описаниеЭтот коледен иновативен окачен календар за обратно броене идва с 24 бр. дървени висулки, 1 бр. окачен на въжето и 24 бр.Страхотна рана за децата си, да ги окачите на коледната елха или да организира в дома си, заедно с останалата част от вашите коледни украшения.Характеристики - Цвят : Цвят на дърво, бял.- Материал : Дърво.- Размер : Приблизително. 5 виж - Безупречно подробен занаяти.Отличен за декорация на стените у дома.- Формата на петолъчна звезда и елхи, красиви и сладки.- С клип, така че можете да го направите в всяко положение.

Други функции

Най-добри сделки