.

.

SharCreatives 50 Бр. Метричен и SAE с набор за извличане на болтове, набор от тренировки, Набор за извличане на Многошлицевых винтове и Шестигранным адаптер с храповым ключъ?

SharCreatives 50 Бр. Метричен и SAE с набор за извличане на болтове, набор от тренировки, Набор за извличане на Многошлицевых

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

✔ ПРОФЕСИОНАЛЕН сверхпрочный С впечатляващ дизайн И качество - на всички устройства за теглене на болтове и винтове са изработени от хромомолибденовой стомана, устойчива на ръжда и термообработанной дизайнНабор от тренировки с конструкция HSS е титановое покритие за издръжливост и производителност.Дизайн без дребезжания с разположени в шахматна дъска модел режещи зъбци осигурява точна зенковку и безпроблемно почистване на дупки. Дизайн на главата под ъгъл 135° улеснява достъпа до крепежным елементи и повишава ефективността.Идеален за работа с отвернутыми, заржавленными, заоблени или примерзшими до болтам крепежни елементи и винтове. ✔ Набор от СПИРАЛНИ экстракторов ПРЕМИУМ-клас 50 БР - 13 парчета За облекчаване на гайки с източване на различни размери от 1/4 "до 3/4" 13 парчета Спирални экстракторов с няколко шлицами с различни размери : от 1/2 "до 1/8" 6 броя спирални винтови экстракторов с различни размери : от # 1 до # 6 16 парчета тренировки с лявата си ръка и экстракторов с различни размери : от 1/2 "до 5/64", 1 брой шест двустранен адаптер, 3/8"-1 / 4" и 1 брой ключ с механизма тресчотка 72 зъба. ✔ КОМФОРТ, УДОБСТВО И ефективност За ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ - изграждане на вътрешни резби осигурява отличен въртящ момент, колкото повече го правите, толкова по-силна улавяне на гнездото, което е идеално за пневматични или електроинструменти с диаметър 3/8 инча.Просто натиснете ги с болт и завийте с помощта на храповика или пневматични инструменти, и те зацепятся, и болт, най-вероятно няма да се появи. ✔ ШИРОК спектър на ПРИЛОЖЕНИЕ - подходящ за премахване на повечето повредени, примерзших, проржавевших съединителни детайли, включително болтове, гайки и винтове. 3 вида различни съемников, предназначени за изпълнение на различни задачи.Може да се използва с дрелями, плоски или шестигранными ключове и адаптери за метчиков. ✔ В СОЛИДНА кейсе за носене ВСИЧКО е ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНО - набор от инструменти за извличане на винтове от 50 бр. опаковани в здрав компактен калъф за съхранение и преносимост.Сверхпрочный корпус с выдувным формованием дава възможност на всички устройства за изваждане на винтове останете организирани и да си комплект с вас на път.Този набор от тренировки за изваждане на винтове е идеален за самостоятелни проекти, вкъщи, в градината, в студиото и много други.

Други функции

Най-добри сделки