.

.

Органайзер за детски подаръци, подарък за новородено, комплект за творчество, детски душ, Коледа, Деня на благодарността | Платно|(Момче)

Органайзер за детски подаръци, подарък за новородено, комплект за творчество, детски душ, Коледа, Деня на благодарността | Платно|(Момче)

BGN 42.50

Брой продукти
На склад

* УНИКАЛЕН ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА БЪДЕЩИ РОДИТЕЛИ - в органайзер има отделения за тест за бременност, снимки от УЛТРАЗВУК, всички снимки по ваш избор, първата прически, скала за отчитане на ръст, тегло и много други важни нещаАко сте креативни, можете да използвате въображението си, за да попълните този органайзер VOLAKeeps цветни дръжки.Когато правите нещо творческо, паметта ви ще се помни точния момент в определен период от време, дори години по-късно. * ПОДВЕШИВАНИЕ на стената - хубава украса, която ще ви помогне да не забравите да въведете нова информация. * АБСОЛЮТНО ВЕЛИКОЛЕПЕН НАБОР от ДЕТСКИ подаръци за ЦЕННИ НЕЩА - ще се ежедневно проследяване напредъка на новороденото. * ПОЛ ДИЗАЙН ще ви помогне да изберете подходяща нещо. * НЕТОКСИЧНИ МАТЕРИАЛИ - ние не използваме токсични материали. ** Стенен органайзер VOLAkeeps, предназначени за това, за да се улесни следенето на важни дати в развитието на вашето дете, е създаден, за да улесни проследяването на важни дати в развитието на вашето дете ** Вынашивая тази идея, мислех си за това как би било чудесно да имаме нещо подобно пред очите ми.Защото, когато го виждам всеки ден, вие никога няма да забравите за попълване и винаги ще помня този момент!!! ** Красив дизайн го прави да изглежда като стенен декор ** При попълване можете да използвате вашето въображение и креативност.

Други функции

Най-добри сделки