.

.

Kekkein Корейски Стил, Вилици за плодове с дълга дръжка от Неръждаема Стомана, Керамика, Вилица за Десерт, Комплект вилици за Лунната торта, Украса на масата (Цвят: 5 вил?

Kekkein Корейски Стил, Вилици за плодове с дълга дръжка от Неръждаема Стомана, Керамика, Вилица за Десерт, Комплект вилици за Лунната торта,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

1 Уникален дизайн визуално по-елегантен, а също така може да се използва за декорация на дома.Ден на благодарността или Коледа - най-добрият избор за вас и вашите гости, за да се създаде комфортна среда. Тава за прибори е отличен заместител на тава за прибори за хранене в кухненския шкаф.На щанда можете също така да поставите други видове кухненски принадлежности. Държач за кухненски прибори използва този удобен тава за сушене на чинии, за да съдържат купа чиста след измиване.Съхранявайте на плота са чисти и спретнати.Не трябва да се търси кухненски прибори в кутии или шкафове. Лесна грижа : просто измийте ръчно или избършете с влажна кърпа; не погружайте във вода и не мийте в съдомиялна машина.

Други функции

Най-добри сделки