.

.

2 бр. Подложка за почистване на четки, Силиконова Четка за почистване на грим, Тампон за Чистач, Преносим Инструмент за Измиване на Козметична Четка за почистване с ?

2 бр. Подложка за почистване на четки, Силиконова Четка за почистване на грим, Тампон за Чистач, Преносим Инструмент за Измиване на Козметична

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Висококачествен силиконов материал : Изработен е от екологично чист силикон материал, безопасен, мек и траенНе боли, четката и т., Купа за почистване на грим : Сгъваема чаша с различни резбови ръкавите на повърхността, подходящи за почистване на всички видове четки за грим, като четки за очи, четки за лице, четка за мигли или памучни дискове, затягане и т. Тампон за почистване на грим : Тази подложка за почистване е двустранен дизайн, повърхност представлява силиконов скрубер за почистване, задната част на конструкция-на гъба, е подходящ за влажно и сухо почистване.Лесен за носене : тези подложки за почистване на грим от 2 теми са изработени от силиконов материал, с малки размери и меки, те лесно се съхранява и се използва за пътуване. подложка за почистване на четки за грим 2 елемента : В комплекта на тази подложка за почистване на четки за грим влиза една купа за почистване на четки и един тампон за почистване на зъби с красива цветна кутия.

Други функции

Най-добри сделки