.

.

Калъф BENTOBEN за iPad на 10-то поколение, Калъф за iPad 10,9 инча 2022, Сверхпрочный, 3 в 1, Здрав, Удароустойчив, Здрава Стойка, Защитен Калъф за таблета iPad на 10-то поколение 10,9 инч?

Калъф BENTOBEN за iPad на 10-то поколение, Калъф за iPad 10,9 инча 2022, Сверхпрочный, 3 в 1, Здрав, Удароустойчив, Здрава Стойка,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Траен и приятен на допирРелефна рамка около екрана, БЕЗ вградени защитно фолио.Силиконова външна капачка с две соединяющимися пластмасови детайли, лесна за инсталиране и демонтирането. 3 слой осигуряват невероятна защита за вашия i Pad на 10-то поколение от деца или нещо по-голямо и тромаво.Вградена поставка за краката е добре поддържана, тя може да се сгъне, тя няма да отнеме много място.Текстурирани гумена повърхност предпазва i Pad на 10-то поколение от подхлъзване, драскотини и отпечатъци от пръсти.Сладък покриване на пристанището помага за предпазване на таблет от прах и да удължи живота.Отвори за свързване на захранване, жак за слушалки, камера и т. са разположени точно, без препятствия. 1x чанта за i Pad е на 10-то поколение 10,9 инча 2022 (Моля, обърнете внимание : само за аксесоари, устройство в комплекта не е включена. ★ 【Предназначен за i Pad на 10-то поколение 10,9 инча 2022】 Тънък калъф за таблет за новия i Pad на 10-то поколение 10,9 инча издаване 2022 ((Модел : A2696/A2757/A2777). Забележка : Това няма да е съвместим с други модели.Моля, проверете модела на вашия i Pad, преди да купите. (Внимание : Защитно фолио за дисплея в комплекта не са включени). ★ 【Усъвършенстван 3-слойная защита】 Премия хибриден твърд поликарбонат (PC) + мека силиконова гума + материали от твърд поликарбонат с отворена предна част (PC) могат да издържат на падане, удари и сътресения с четири ъгъла амортисьори за защита, безопасни за деца. ★ 【 Функционална голяма поставка за таблет 】 този устойчив на удари калъф за таблет с вграден стабилна поставка за краката, която можете да персонализирате за оптимално положение за гледане и набор на текст в зависимост от вашите нужди.Можете без проблеми да преглеждат филми, видео записи или да провеждате видео разговори с други хора в пейзажен режим, а също така да използвате таблет в портретен режим.Лесен и практичен за забавление или за извършване на работа по време на ежедневна употреба.Много ви хареса този страхотен калъф за таблет!. ★ 【Повдигна перваза за защита на екрана и камера】 Повдигна перваза, за да предпазва обектива на камерата, силиконова предната обвивка осигурява на вашия i Pad на 10-то поколение с диагонал 10,9 инча допълнителна защита, така че вие не се притеснявате за царапинах на таблета, когато ви постави го на масата. ★ 【Точни деколтета】Всички елементи, бутони и деколтета са там, където им подобава да бъде, оставяйки достатъчно място около изрезки за удобно свързване. (Просто симпатична бутон). ★ 【 Предназначен за i Pad на 10-то поколение 10,9 инча 2022】 Калъф за таблет Slim fit за новия i Pad на 10-то поколение 10,9 инча издаване 2022 ((Модел : A2696/A2757/A2777).

Други функции

Най-добри сделки