.

.

Инструмент за пробиване на ушите, На носа, Комплект Пистолети за пробиване на уши, Пистолет за Самостоятелно Пробиване на Уши, Сигурен Комплект Пистолети За Пробив?

Инструмент за пробиване на ушите, На носа, Комплект Пистолети за пробиване на уши, Пистолет за Самостоятелно Пробиване на Уши,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Всеки пистолет за пробиване на уши е оборудван с вградена ушния карфицаизработен от висококачествена неръждаема стомана и пластмаса, подходящ за салони за пиърсинг на ушите или домашна употреба.Кръст Бод Пакетът включва : 1 бр. инструмент за пиърсинг с 1 бр. ушния карфица в индивидуална опаковка.Лесен за използване : вие дори можете да пробива уши на себе си!Това е толкова просто, като използвате телбод.Просто кликнете върху нея бързо и здраво.Спестете време : Набор за пробиване на уши, подходящи за професионално пиърсинг и индивидуални пиърсинг в домашни условия.Вие също можете да се наслаждавате на бърз и сигурен процес на пиърсинг в домашни условия, без да посещавате салон за красота.Забележка : всяко средство за пробиване на уши, опаковани индивидуално, за да се избегне кръстосано заразяване.Това е продукт за еднократна употреба и не може да се използва повторно.Форма модел : Замък Продукти : Устройство за пиърсинг ушни игли Тип на продукта : Украса за тяло Материал : пластмаса Помещение включва : 1 бр. инструмент за пиърсинг с 1 бр. ушния карфица в индивидуална опаковка Инструкции за употреба : 1. Избършете обеци и ушите на алкохолна вълна 2. Използвайте козметични маркер, за да се отбележи мястото, където искате да направите дупка 3. Дръжте устройството за пробиване на уши и внимателно се прилага натиск върху него все по-силно и по-силно 4. Корпус инструмент за пробиване на автоматично снимется с ушни игли и те автоматично наденутся на ушите Забележка : При натискане на необходимостта да се действа бързо, точно и безмилостно!След като кликнете на нея до края, не се отпускайте наполовина, тъй като пиърсинг на ушите ще разпръсне.

Други функции

Най-добри сделки