.

.

VILLFUL 3 бр. Подпори Ужас Подвесное Украса Украса За Дома Бар Летяща Къща-Призрак на Празник, Фестивал Двор Висулка Скелет на Верандата Череп Щастлив Открит и Закрит С?

VILLFUL 3 бр. Подпори Ужас Подвесное Украса Украса За Дома Бар Летяща Къща-Призрак на Празник, Фестивал Двор Висулка Скелет на Верандата

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Висящи украси за Хелоуин : Отлична декорация за дома, градината, двора, веранда, на бара, на парти за Хелоуин, а също така е един прекрасен реквизит за къща с призрациОкачен декор "haunted house" : МАТЕРИАЛ - Изработен от екологично чист нетъкан текстил, пискюл от пергаментова хартия на дъното.Сигурност за децата си.Той е направен от материал, който може да продължи дълго.Призрак на прозореца виси : Призрак също може да бъдат в къщата с духове, тайната стая, ресторант на тема Хелоуин.Окачен подпори за Хелоуин : Дизайн : Дизайн на черепа, пълен с елементи в стил Хелоуин е зловещ и засилва атмосферата на Хелоуин.Окачен украшение с главата призрак : Отлично украса за парти в чест на Хелоуин както на закрито, така и на открито.Пратката включва 3 x висящ декор за Хелоуин Характеристики-Той е лек за лесно носене с много удобен текстура висящи украси за Хелоуин.16 инча Декор за Деня на благодарността. - Изработен от материали с отлично качество и безопасна за използване с висящи черепа на Хелоуин. - Можете да създадете интересен фон за Хелоуин.Подходящ е за Хелоуин, парти, празник и т., Хелоуин Летящ Призрак. - Цвят : Както е показано на фигура Декор Гледане на деца-Плашило. - Материал : Дунапрен + нетканая плат за украса във вид на плашило на Хелоуин. - Това е изключително добър декор за Хелоуин, окачен декор с черепа на Хелоуин - това е много ужасен висящ подпори за трикове. - Създаване на интересно и страшно атмосфера във вашия подвесном декор за Хелоуин за Хелоуин.Описание на продукта Стенен декор под формата на боги е Изработен от материали с отлично качество и безопасна за използване.Декор на тавана на Хелоуин Можете да създадете интересен фон за Хелоуин.Красива украса за Хелоуин, подходящо за Хелоуин, парти, празник и т., Подвесное украса за Хелоуин, който създава интересна и пугающую атмосферата на Хелоуин. монтиране на украса от духове къща Лесен за носене, с много удобен текстура.

Други функции

Най-добри сделки