.

.

Tofficu Дървени Пъзели Детски Дървени Играчки Детски Играчки Квадратна Дървена Играчка Детска Дървена Играчка Дървена Развитие На Играчка Квадратни Дървени Блокчет?

Tofficu Дървени Пъзели Детски Дървени Играчки Детски Играчки Квадратна Дървена Играчка Детска Дървена Играчка Дървена Развитие

BGN 6.51

Брой продукти
На склад

ДървоЗАБАВНА ИГРАЧКА-ПЪЗЕЛ - Дървена играчка на ярки цветове.ДЪРВЕНИ ПЪЗЕЛИ - Развиват умения за разпознаването на форми по цвят и размер.Детски дървени играчки-ще ви донесе много повече радост-Този продукт е наситен цвета, се възпроизвеждат по различни начини, има за цел тренировка на визуално-моторна координация на децата и в същото време подобрява интелектуално развитие, е много подходящ за познаване на цветове и числа на деца в предучилищна възраст, е бестселър в областта на ранното образование, играчки-пъзели, в продължение на много години.ДЕТСКА ИГРАЧКА - дървена, гладко полиран, не травмирующая детска кожа.Дървена квадратна играчка-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.ЗАБАВНА ИГРАЧКА-ПЪЗЕЛ - Дървена играчка на ярки цветове.ДЪРВЕНИ ПЪЗЕЛИ - Развиват умения за разпознаването на форми по цвят и размер.Детски дървени играчки-ще ви донесе много повече радост-Този продукт е наситен цвета, се възпроизвеждат по различни начини, има за цел тренировка на визуално-моторна координация на децата и в същото време подобрява интелектуално развитие, е много подходящ за познаване на цветове и числа на деца в предучилищна възраст, е бестселър в областта на ранното образование, играчки-пъзели, в продължение на много години.ДЕТСКА ИГРАЧКА - дървена, гладко полиран, не травмирующая детска кожа.Дървена квадратна играчка-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Пратката включва 1 х образователна играчка Характеристики -Размер : около 14,2x14 дървена образователна играчка. - Материал : квадратна Дървена играчка. - Цвят : Както е показано На Забавна играчка-пъзел. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Разработен специално за детето, или детска творческа дървена играчка -дървена, гладко полиран, не травмирующая детска кожа детска дървена играчка.

Други функции

Най-добри сделки