.

.

Guojanfon 4 Опаковане на Коледни Чорапи, Метални Куки за захващане на коледни Чорапи, Държачи за чорапи, Наметало за коледна украса (Сребрист)

Guojanfon 4 Опаковане на Коледни Чорапи, Метални Куки за захващане на коледни Чорапи, Държачи за чорапи, Наметало за коледна украса

BGN 3.03

Брой продукти
На склад

【Титуляр за коледни чорапи от 4 опаковки】 комплектът включва 4 метални куки за захващане на коледни чорапи в черен цвятЧерен - това е универсален color.it могат да се качват по желание в достатъчно количество, за да отговарят на вашите нужди за използване и подмяна. 【Здрав】 Титуляр за коледни чорапи, изработени от желязо.Ние използваме процеси на нанасяне на галванични покрития и полиране, за да се предотврати корозия на метала продукта, което също повишава неговата устойчивост на износване и ви позволява да го използвате в продължение на дълго време. 【Размер】 Около 3,94 * 5,91 инча/ 10* 15 см, подходящ за каминных рафтове с дебелина по-малко от 4 инча.Моля, проверете размера преди покупка, благодаря. 【Специален дизайн】 Титуляр за коледни чорапи има правоъгълен дизайн, той е подходящ за повечето каминных рафтовете.В същото време ние също предвидливо добавя към продуктите нескользящие уплътнения.Можете да окачите на някои бижута определено тегло, точно на него, не с помощта на лепило за фиксиране.Разбира се, ако смятате, че той не е достатъчно здрав, можете да използвате и лепило, за да се засили себе си. 【Повод】 Титуляр за коледни чорапи можете да използвате в плоски работни маси с подходяща дебелина, като манто рафтове, камини, стълби или настолни компютри.Можете да окачите на него, всички видове коледна украса, разбира се, тя може да се използва в ежедневието си. 【Титуляр за коледни чорапи от 4 опаковки】 комплектът включва 4 метални куки за захващане на коледни чорапи в черен цвят.Черен - това е универсален color.it могат да се качват по желание в достатъчно количество, за да отговарят на вашите нужди за използване и подмяна. 【Здрав】 Титуляр за коледни чорапи, изработени от желязо.Ние използваме процеси на нанасяне на галванични покрития и полиране, за да се предотврати корозия на метала продукта, което също повишава неговата устойчивост на износване и ви позволява да го използвате в продължение на дълго време. 【Размер】 Около 3,94 * 5,91 инча/ 10* 15 см, подходящ за каминных рафтове с дебелина по-малко от 4 инча.Моля, проверете размера преди покупка, благодаря. 【Специален дизайн】 Титуляр за коледни чорапи има правоъгълен дизайн, той е подходящ за повечето каминных рафтовете.В същото време ние също предвидливо добавя към продуктите нескользящие уплътнения.Можете да окачите на някои бижута определено тегло, точно на него, не с помощта на лепило за фиксиране.

Други функции

Най-добри сделки