.

.

SVP‑916 100‑130VAC Регулируем Предпазител от превишението и за понижаване на напрежението Пластмасово Устройство за защита от нулиране на забавяне (40A)

SVP‑916 100‑130VAC Регулируем Предпазител от превишението и за понижаване на напрежението Пластмасово Устройство за защита от нулиране

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

1 Защита от пренапрежение. Защита от undervoltage. Показване на напрежение (измерване на напрежение). Стойността на защитата от пренапрежение се регулира. Стойността на възстановяване от пренапрежение се регулира. Времето за действие на защитата от пренапрежение се регулира. Регулируема значение защита от undervoltage. Регулируема стойност за възстановяване undervoltage. Времето за действие на защитата от undervoltage се регулира. Регулируемо закъснение за отстраняване на проблеми. Регулируемо закъснение на включване на време. Избор на метод на сметището. Отстраняване на проблеми. Възстановете фабричните настройки. 【Протектор】 Защита от пренапрежения, защита от undervoltage и показване на напрежението (измерване на напрежение). 【Регулируема】Стойности защита от пренапрежение и възстановяване на пренапрежение се регулират, а времето за действие на защитата от пренапрежение се регулира. 【Много практично】 Може да се коригира, като стойността на защита от undervoltage, така и стойността на възстановяване при понижено напрежение, както и времето за действие на защитата от undervoltage. 【Висока производителност】Време на забавяне на възстановяване след срив и време на закъснение на включване се регулира. 【Функция】 Избор на режим нулиране, по искане на неизправност и функция за нулиране с фабричните настройки. 【Протектор】 Защита от пренапрежения, защита от undervoltage и показване на напрежението (измерване на напрежение). 【Регулируема】Стойности защита от пренапрежение и възстановяване на пренапрежение се регулират, а времето за действие на защитата от пренапрежение се регулира. 【Много практично】 Може да се коригира, като стойността на защита от undervoltage, така и стойността на възстановяване при понижено напрежение, както и времето за действие на защитата от undervoltage. 【Висока производителност】Време на забавяне на възстановяване след срив и време на закъснение на включване се регулира. 【Функция】 Избор на режим нулиране, по искане на неизправност и функция за нулиране с фабричните настройки.

Други функции

Item Type:
Най-добри сделки