.

.

Ароматерапевтические назални инхалатори с етерично масло от кедрово дърво Urban ReLeaf, Комплект от 2 Чисти Неразбавленных масла туй, лесно откриване на кутията на буто?

Ароматерапевтические назални инхалатори с етерично масло от кедрово дърво Urban ReLeaf, Комплект от 2 Чисти Неразбавленных масла туй, лесно

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

* ПРЕДСТАВЯМЕ ви : Най-инхалатори, които някога сте се радвали!Чисти, неразбавленные и са 100% натурални — инхалатори Urban Re Leaf Cedarwood са произведени с 100% чисто етерично маслоБез добавки и без алкохол. * НОВ ДИЗАЙН : Удобни инхалатори с защелкивающимся езда бързо се отварят и затварят с едно щракване!Тези инхалатори американското производство са проектирани така, че да бъде лесна за използване.За тях не се изисква притеснявам и махнете капака. * ТРАЙНОСТ : Ние използваме големи фитили за инхалатори, които преди поставяне на импрегнирани с етерични масла.Повече етерично масло, плюс уплътнение правят инхалатори Urban Re Leaf с защелкивающимся езда издръжливи в сравнение с други!Скъпоценни етерични масла се съхраняват свежи. * РЪЧНА изработка : Нашите продукти са произведени ръчно в САЩ на малки партиди.Тези малки назални инхалатори правят ароматерапия лека и незабележима.Те са поставени в джоба и могат да бъдат навсякъде, където и да отидете, без елементарно. * ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА : Вдыхайте внимателно и бавно.Дръжте инхалатора под ноздрите, а не вътре в нея.Инхалатори Urban Re Leaf са изработени от 100% чисти етерични масла, така че те по природа са много трайни. * ПРЕДСТАВЯМЕ ви : Най-инхалатори, които някога сте се радвали!Чисти, неразбавленные и са 100% натурални — инхалатори Urban Re Leaf Cedarwood са произведени с 100% чисто етерично масло.Без добавки и без алкохол. * НОВ ДИЗАЙН : Удобни инхалатори с защелкивающимся езда бързо се отварят и затварят с едно щракване!Тези инхалатори американското производство са проектирани така, че да бъде лесна за използване.За тях не се изисква притеснявам и махнете капака. * ТРАЙНОСТ : Ние използваме големи фитили за инхалатори, които преди поставяне на импрегнирани с етерични масла.Повече етерично масло, плюс уплътнение правят инхалатори Urban Re Leaf с защелкивающимся езда издръжливи в сравнение с други!Скъпоценни етерични масла се съхраняват свежи. * РЪЧНА изработка : Нашите продукти са произведени ръчно в САЩ на малки партиди.Тези малки назални инхалатори правят ароматерапия лека и незабележима.Те са поставени в джоба и могат да бъдат навсякъде, където и да отидете, без елементарно. * ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА : Вдыхайте внимателно и бавно.Дръжте инхалатора под ноздрите, а не вътре в нея.

Други функции

Най-добри сделки