.

.

XJXJ 10 бр. Сензорен Екран, Ръкав за пръстите, Дишаща, Защита От Пот, Защита за Пръстите, Игри Калъф за Пръстите и Поставка за Мобилен Телефон, работни ръкавици, без пръс?

XJXJ 10 бр. Сензорен Екран, Ръкав за пръстите, Дишаща, Защита От Пот, Защита за Пръстите, Игри Калъф за Пръстите и Поставка за Мобилен

BGN 41.56

Брой продукти
На склад

След пускането на тези калъфи за пръста на вашия екран няма да е замърсен с масло и отпечатъци от пръсти, което ще се отрази на прегледИгри ръкав за пръстите.Ръкав за пръстите прилепва плътно към вашите ръце.Не пада и с усещане за мекота при допир.Вие дори няма да усетите съществуването им.поставка за пръстите си от сензорния екран. Малка и лесно, можете да се вземат го със себе си навсякъде и да използвате всеки път, когато искате да играете игри. слот ръкавици за пръстите.Изработен е от проводими влакна, можете да се чувстват по-комфортно, да играят игри, не се притеснявайте за това, че ръцете и пръстите ще знойными. поставка за пръстите на мобилен телефон.Изолиран потта на ръцете увеличава сметката.Тази двойка накладки на пръстите на краката ще ви помогне да подобрят геймплея.Защита на палеца си от пот. "Що се отнася до продукти, потребителите казват, че доброто е добро, не ще омаловажават своите колеги, за да подобрите себе си. Това не е нашият начин на правене на бизнес, моля, свържете се с реални снимки на продукта и въвеждането = надежден"Описание10 бр. калъф за игри със сензорен екран за пръсти, дишаща защита за пръстите от пот, поставка за пръстите за мобилен телефонаособенности-Цвят : сив-Материал : найлон, сребриста тъкан-Размер : 4,3x2,3x0,1 см/1,7x0,9x0,039 см Опаковка : 10 х калъф за отпечатъци При възникване на всякакви проблеми с получените продукти, моля, свържете се с нас навреме, ние ще решим реши да ги възможно най-скоро и да го разберете с тях добре.Ако не могат да бъдат удовлетворени, ние може да доведе до връщане или замяна!Благодаря ви за подкрепата.

Други функции

Най-добри сделки