.

.

Запазен Семеен Автомобил, Украса на Кабината, Малко Приспособление, за Украса на Интериор в чест на 2020 г. (Семейство от пет души)

Запазен Семеен Автомобил, Украса на Кабината, Малко Приспособление, за Украса на Интериор в чест на 2020 г. (Семейство от пет

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

В зависимост от вашите участници, можете да изберете от 2-5 Можете да настроите семейно уникална коледна украса в съответствие с име.Изработен от PVC, безопасни, не токсични, лек, много мек.Лесно полива и се пренася.Това е специален подарък за близки и приятел.Нека имайте предвид 2020 година и поприветствуем 2021 година. ??【Материал за коледната украса 2020 г.】 е Изработен от полимерна глина, здрав и лек, мек и трудно рвущийся, не причиняющий вреда на децата. ??【Коледа подвесное украса със собствените си ръце】 Имена и думи могат да бъдат написани на коледните регулируемо окачване тънка маслена дръжка.Пазете се да го неподвижен, за да се изчака за съхнене на мастилото. ??【Размер】окачване A : 3.0 вътре, около 2,3 грама.Всяко бижу са добре опаковани, за да не бъдат разбити, и снабдено с лента линия за по-удобно захващане коледна елха/прозореца на колата / на огледалото за обратно виждане.Количество не е задължително за рисунки на орнаменте : 2, 3, 4, 5. ??【 Нови Празнични украси】 Персонализирани Именное Коледна украса с Празна шапка и банери.Идеален дом декор за разнообразни демонстрации на Коледа във формата на висящи украшения на клоните на дърветата, централните части на масата, прозореца, рафт, камина, около парапети, елхи и т. Идеален вариант за декорация на празници или домашни партита. ??【Най-добри пожелания за Коледа】 Изискан и сладък дизайн, специални елементи ни напомнят за трудния време през изминалата година и се обозначават на щастието в бъдеще. ??【Материал за коледната украса 2020 г.】 е Изработен от полимерна глина, здрав и лек, мек и трудно рвущийся, не причиняющий вреда на децата. ??【Коледа подвесное украса със собствените си ръце】 Имена и думи могат да бъдат написани на коледните регулируемо окачване тънка маслена дръжка.Пазете се да го неподвижен, за да се изчака за съхнене на мастилото. ??【Размер】окачване A : 3.0 вътре, около 2,3 грама.Всяко бижу са добре опаковани, за да не бъдат разбити, и снабдено с лента линия за по-удобно захващане коледна елха/прозореца на колата / на огледалото за обратно виждане.Количество не е задължително за рисунки на орнаменте : 2, 3, 4, 5. ??【 Нови Празнични украси】 Персонализирани Именное Коледна украса с Празна шапка и банери.Идеален дом декор за разнообразни демонстрации на Коледа във формата на висящи украшения на клоните на дърветата, централните части на масата, прозореца, рафт, камина, около парапети, елхи и т.

Други функции

Най-добри сделки