.

.

Fug Eyelash 3D Изкуствени Норковые мигли, Опаковка от 5 двойки, Естествени Фалшиви мигли, за жени, за многократна употреба на Грим, Меки Фалшиви мигли на естествения вид, П?

Fug Eyelash 3D Изкуствени Норковые мигли, Опаковка от 5 двойки, Естествени Фалшиви мигли, за жени, за многократна употреба на Грим, Меки

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

[Висококачествени материали] Мигли Fug са изработени от висококачествени синтетични влакна, за всяка двойка, която получавате, е уникална и нежнаЗа разлика от традиционните мигли от изкуствена норка, ни мигли не само нежни на допир, но и едва усещат на допир, като жените изключително атрактивен вид. [Елегантни мигли от изкуствена норка] : Тези пухкави фалшиви мигли снабдени незабележимо и лесно ластик за мигли, която лесно се съчетава с вашите естествени миглите. [Леки и удобни] три пъти По-бързо и по-лесно, отколкото нарощенные мигли.Всички наши фалшиви мигли natural look-леки и удобни в чорап, пухкави и лесно се смесват с естествени миглите.Контактни лещи са подходящи за повторна употреба, ако те се използват и съхраняват правилно. [По-лесно и бързо нанасяне] : Вземете пинсети мигли от естествена изкуствена дупки и нанесете отделни фалшиви мигли под естествените миглите.Вие едва ли ще можете да усетите натрупване на тънки мигли.Нашите наращенные мигли правилно свързани, така че те не травмируют и не дразни вашите клепачи, когато моргаете. [Тънки и дълги мигли] : Пучковое удължаване на миглите подходяща за сватбен грим, парти, рожден ден или просто на ежедневната работа, разходки, освобождаването или парти с приятели.За нас!Fug Eyelash - това е предприятие, специализирано в производството на наращенных мигли в продължение на много години.Всеки продукт, предназначен за купувачи, са произведени с най-голяма грижа.Нашата мисия е да помогне за подобряване на красотата на жените с помощта на продукти с най-високо качество.Инструкции : Забележка : мигли могат да изглеждат еднакви, но има някои ЛЯВО (L) и ДЯСНО (R). - Стъпка 1 : Свалете фалшиви мигли. - Стъпка 2 : Използвайте и двете си ръце, за да се побере фалшиви мигли под вашия извивка на окото. - Стъпка 3 : Нарежете на миглите до правилната дължина за вашите очи. - Стъпка 4 : Нанесете лепило по памучна лента за фалшиви мигли. - Стъпка 5 : Натиснете мигли към корените на вашите собствени мигли с помощта на пинсета. Стъпка 6 : Затворете си очите за това и осигурете подходяща за кацане, вата.Комплект мигли Fug от изкуствена норка Multipack - идеалният избор за вашите очи : Всяко специално събитие изглежда непълна без великолепния грим. Универсални отношение на миглите Fug Eyelahes подчертават очарованието на лицето си и особено очите и ще ви позволи да завладее шоу с един прекрасен външен вид.

Други функции

Най-добри сделки