.

.

Преносимото Въжето на Ролка за фитнес зала Miayaya Дебелина 5 мм/0,2 инча, Тежкотоварни Стоманен Кабел за домашно Фитнес зала, Преносими Установки Ролка, Аксесоари за ме?

Преносимото Въжето на Ролка за фитнес зала Miayaya Дебелина 5 мм/0,2 инча, Тежкотоварни Стоманен Кабел за домашно Фитнес

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

[Взаимозаменяеми кабел за ролка в салона] Кабели за фитнес идват с высокопрочными кабели в черупката за поддържане на сила, издръжливост и безпроблемна работаКабел с диаметър от 0,2 инча / 5 мм има черно нейлоновое покритие.Максималната товароносимост е 300 паунда. [Високо качество] Тихо нескользящее полиуретаново покритие, вътрешен high-performance кабел, плавна работа по време на тренировка, липса на шум, е тънка работа, се носят лесно.Кабели, които не само са по-трайни, но и по-гъвкави. [Гумени топчета] Гумени топки се използват в кабелни възли за спиране на кабели и крепежни пръти при втягивании кабели, като същевременно намали теглото на устройството селективни здравина. [Обтегач от ултра силна сплав] Професионален съединител за кабел на ролка, подходящи за вашия станку за ролка.Ключалката от ултра силна сплав предпазват от скъсване на кабел и осигуряват подходяща защита. [Широко използван] Подмяна на кабел подходящ за всички системи за макари за фитнес, можете да го използвате у дома или във фитнеса. подходящ за кабелни симулатори, ел. оборудване, система от макари за фитнес, домашни фитнес зала за тренировка трицепс, бицепс, мускулите на гърба, дельтовидных мускулите на системата от макари.Характеристики : Висока степен на сигурност ^ Лесна подмяна и инсталиране на фитнес кабел.Тегло могат да издържат на £ 300.Кабели издържат на големи натоварвания.Защита от падане, сблъсък ^ Гумена топка-все още мъниче предотвратява пръскане на кабела.Метална плоча предпазва от гумена крушка-мъниче на ролка по време на употреба.Здрав и безшумен ^ Сменяеми кабела от полиуретан бесшумен по време на тренировка, устойчиви на износване, траен и мек.Широко се използва ^ Подходяща за различни системи шайби за упражнения, може да се използва у дома или във фитнес залата.По-често правете спорт ^ Смяна на колан е подходящ за всички системи на подвижния елемент на движещи колела, въже за фитнеса и кокили Меси.Можете да го използвате у дома или във фитнеса.Опаковката включва 1 опаковка обхват на знания, за упражнения.

Други функции

Най-добри сделки