.

.

Кутии За Съхранение Органайзер за Кабинет от Полипропилен, Пластмасови Шкаф, Моющийся Органайзер За Дрехи, Видим Кутия, Разделителната Кутия, Матирана Повърхност ?

Кутии За Съхранение Органайзер за Кабинет от Полипропилен, Пластмасови Шкаф, Моющийся Органайзер За Дрехи, Видим Кутия, Разделителната

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

✨【Организатор за гардероба】 Индивидуални кутии за съхранение позволяват подреждане на дрехи по размер или тип, и те са съвместими с кутии от всякакъв размер, което позволява на чекмеджетата изглеждат чисти и спретнатиМожете също така да ги използвате не само за дрехите, но и за случайни съхранение.Много е лесно да се използва отново и чисти!. ✨【Multifunzione】Организаторите за скрин за дрехи са идеални за спални, шкафа, баня, стая за бродерия, детска стая. В чекмеджетата можете да подредите нещата си, като ризи, чорапи, интимно облекло, чаршафи, вратовръзка, колан, сутиени, бельо и други неща, което улеснява избора на дрехи. ✨【PP пластмаса】 Висококачествен пластмасов материал, гигиеничный и чисто, ефективно намалява миризмата и запазва дрехите на прясна. ✨【Спестяване на пространство】 Лесно достъпни за преглед, бързо да изберете подходящата комбинация за вашия работен ден.Видима органайзер за дрехи в гардероба могат да се използват в качеството на разделител шкафове, на рафтове или шкафове.Насладете се на душевно спокойствие, което носи само чистотата!. ✨【Лесно почистване】 Могат да се мият или избърсват. Размер : 21*21* 9 см/8. ✨Чистота и стройност!!Спестяване на пространство!!Индивидуални кутии за съхранение позволяват да подредите дрехите си по размер или тип, и те са съвместими с кутии от всякакъв размер, което позволява на чекмеджетата изглеждат чисти и спретнати.Можете също така да ги използвате не само за дрехите, но и за случайни съхранение.Много е лесно да се използва отново и почистване!Висок клас пластмаса, гигиеничный и чисто, ефективно намалява неприятната миризма и запазва дрехите на прясна.Организаторите за скрин за дрехи са идеални за спални, шкафа, баня, стая за бродерия, детска стая. В чекмеджетата можете да подредите нещата си, като ризи, чорапи, интимно облекло, чаршафи, вратовръзка, колан, сутиени, бельо и други неща, което улеснява избора на дрехи.✨Подробна информация за продукта : Тегло : 1000 (g)/2,2 (кг) Материал : пластмаса полипропилен Цвят : зелено, жълто, синьо, оранжево Начин на измиване : изплакнете или избършете Размер : Моля, обърнете се към таблицата с размери 1 см ≈ 0,39 дюйма21*21 * 9 cm/8.3* 9 инча✨ Помещение, включваща : 1 * организатор за гардероба✨ Забележка : Всички продукти се измери на ръка, има малки пропуски, моля, обърнете се към самия продукт.

Други функции

Най-добри сделки