.

.

Еднократна Кола Торба за Боклук, пакет от 100 Автомобилни Торби За боклук, за Еднократна употреба Лепило, Водоустойчива Чанта за Повръщане, Обикновен Син Цвят за Кол?

Еднократна Кола Торба за Боклук, пакет от 100 Автомобилни Торби За боклук, за Еднократна употреба Лепило, Водоустойчива Чанта

BGN 6.79

Брой продукти
На склад

?Прилагането на➫ Прост приклеивающийся торба за боклук за кола може да се използва като торба за боклук и чанта за съхранение, подходящ за превозни средства, колички, къмпинг, самолети, използване на закрито, в кухнята, край леглото, трапезария, хол, болница, офиса и т ?Дизайн лепило ➫ торбички за повръщане за еднократна употреба за автомобил, специално проектирани за лесна употреба в кола с използването на устойчиви на висока температура лепило, не оставляющего следи, повдигна лепило и да я залепите. ?Държите на чистотата на ➫ лепило пакети за боклук за автомобили могат да се настанят на вашия ежедневие лесен боклук (като например, приходи, салфетки, опаковки от бонбони, празни кутии от напитки, медицински отпадъци и т. Те добре се придържаме вътре в колата.Извадете го и го изхвърлете, когато той е пълна!съхранявайте машината в чисто. ?Водоустойчива и запечатани➫ за еднократна употреба автомобилни торби за боклук, направени от утолщенного PET материал, който е гъвкав и издръжлив. ?Достъпни 100 опаковки ➫ ще имате 100 еднократна употреба автомобилни пакети за блевотины с приятен външен вид.Бяло-синьо модел е лесен и ярък, може да се използва в продължение на дълго време, а и преносими чанта за боклук в колата не заемат много място. ?Прилагането на➫ Прост приклеивающийся торба за боклук за кола може да се използва като торба за боклук и чанта за съхранение, подходящ за превозни средства, колички, къмпинг, самолети, използване на закрито, в кухнята, край леглото, трапезария, хол, болница, офиса и т. ?Дизайн лепило ➫ торбички за повръщане за еднократна употреба за автомобил, специално проектирани за лесна употреба в кола с използването на устойчиви на висока температура лепило, не оставляющего следи, повдигна лепило и да я залепите. ?Държите на чистотата на ➫ лепило пакети за боклук за автомобили могат да се настанят на вашия ежедневие лесен боклук (като например, приходи, салфетки, опаковки от бонбони, празни кутии от напитки, медицински отпадъци и т. Те добре се придържаме вътре в колата.Извадете го и го изхвърлете, когато той е пълна!съхранявайте машината в чисто. ?Водоустойчива и запечатани➫ за еднократна употреба автомобилни торби за боклук, направени от утолщенного PET материал, който е гъвкав и издръжлив. ?Достъпни 100 опаковки ➫ ще имате 100 еднократна употреба автомобилни пакети за блевотины с приятен външен вид.

Други функции

Най-добри сделки