.

.

Висящи автомобилни кофи за боклук CXCCOI, водоустойчив /утепленная плат Оксфорд 600D PEVA, авто органайзер с мрежесто джоб за съхранение, за кемпина, превозни средства, ку?

Висящи автомобилни кофи за боклук CXCCOI, водоустойчив /утепленная плат Оксфорд 600D PEVA, авто органайзер с мрежесто джоб за съхранение,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Автомобилна чанта за съхранение с голям капацитет】 : Автомобилно кофа за боклук е компактен и не заема място на задната седалка, но има по-голям капацитет за съхранение, лесно могат да се настанят 3 литра отломки, големи дупки изчислени към размера на предмети, без изисквания 【Висококачествен дизайн】 : на Горния капак, нашата консервиране на буркани за гараж здраво затворен велкро, автоматично блокиране на миризмата на боклук и отказва да се промъква през процепа.Отстрани също са предвидени еластични мрежести джобове, за да ви предостави повече място за съхранение в колата си. 【Преносим и запечатан】 : Сгъваема кофа за боклук за къмпинг изработен от тежка рамка от плат Оксфорд 600 D и лигавицата PEVA с двойна защита, която осигурява абсолютна водоустойчив.Когато не се използва, може да бъде сгъната, което спестява място и го прави лесно преносим. 【Многофункционално използване на】 : Това не е само за кошчето за боклук, благодарение на лигавицата на PEVA с ефект на изолация, тази чанта за съхранение и изпълнява функцията на изолация, позволява въвеждането на топла храна, напитки, плодове и т., запазване температурата и свежестта на продуктите си.Това е добра преносим термосумка за съхранение на напитки и леки закуски, остывающих на пикник в продължение на няколко часа. 【Универсална инсталация】 : запечатани инсталиране на подвесного автомобилния торба за боклук с помощта на регулируема черна с директно на облегалката за глава на колата или за конзола, няма нужда да стреля на облегалката за глава, за постигане на неразрушающей инсталиране, не оставя следи. 【Автомобилна чанта за съхранение с голям капацитет】 : Автомобилно кофа за боклук е компактен и не заема място на задната седалка, но има по-голям капацитет за съхранение, лесно могат да се настанят 3 литра отломки, големи дупки изчислени към размера на предмети, без изисквания. 【Висококачествен дизайн】 : на Горния капак, нашата консервиране на буркани за гараж здраво затворен велкро, автоматично блокиране на миризмата на боклук и отказва да се промъква през процепа.Отстрани също са предвидени еластични мрежести джобове, за да ви предостави повече място за съхранение в колата си. 【Преносим и запечатан】 : Сгъваема кофа за боклук за къмпинг изработен от тежка рамка от плат Оксфорд 600 D и лигавицата PEVA с двойна защита, която осигурява абсолютна водоустойчив.

Други функции

Най-добри сделки