.

.

STVK Забавни Подаръци за Свети Валентин, за Жени, Мъже, Гадже, Подаръци за Годишнина, Ключодържател за съпруг, от жената, Подаръци за Двойки, Булки, Подарък за Сватба, У?

STVK Забавни Подаръци за Свети Валентин, за Жени, Мъже, Гадже, Подаръци за Годишнина, Ключодържател за съпруг, от жената, Подаръци

BGN 4.26

Брой продукти
На склад

Издърпайте закопчалка ❤【Изненада за Свети Валентин】 На този най-сладкото брелке гравирани смешни думи "ти си всичко, което аз месю", весел ключодържател за него, който го накара рассмеяться.Представете си, че виждате широка усмивка на лицето на любимия човек, когато той разполагането весел подарък за Свети Валентин, изпълнен с любов.Нищо не казва за това, че те обичам, как забавен подарък ключодържател на рождения им ден и Св. Валентин!Высокодетализированный дизайн на нашия смешно ключодържател ще го рожден ден и Деня на свети Валентин тази година е специална. ❤【Забавен подарък-ключодържател за жени и мъже】 Живота нужда от изненада!Прекрасен подарък-ключодържател за вашия любим човек, особено, значи, на един любовник, на член от семейството, скъпа, ненаглядного, дете или някой, когото обичаш и който те обича.Перфектни малки подаръци за вашето гадже, съпруг, съпругче, булки, година, крал, съпруг, годеник, втори от половинки, любовници, молодожена, особено, значим човек.Той ще знае, че вие казвате : "Аз те обичам, и ние принадлежим един на друг". ❤【Обичам твоите подаръци за него, за нея】 Този сладък ключодържател и е идеален за Деня на Св. Валентин, Коледа, годишнина от сватбата, рожден ден, Великден, Ден на съпруг, най-сладките ден, Националния ден на човек, на Деня на благодарността.Сладки семейно подарък на участието, подарък за меден месец, подарък за момче, подарък за връзка от разстояние за него.Хубаво напомняне му за това, че ти го обичаш.Просто да му се даде да разбере, че ти мислиш за него . и да го "хот-доге". ❤【Задоволително обслужване на клиенти】 Дебелина ключодържател-окачване е само на 2 мм (0,78 инча), размер 27 * 45 мм. Ключодържател опаковани в Елегантна черна кутия за бижута и готов за връчването на подаръка.Ако не сте 100% доволни от това брелоком, или ако има проблем с брелоком, вие сте свободни да свържете се с нас, ние веднага ще го замени за вас, или изцяло ще възстановим парите си, ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите. ❤【Задоволително обслужване на клиенти】 Дебелина ключодържател-окачване е само на 2 мм (0,78 инча), размер 30 * 30 мм (1,18 *1,18 инча) в диаметър.Ключодържател опаковани в Елегантна черна кутия за бижута и готов за връчването на подаръка.Ако не сте 100% доволни от това брелоком, или ако има проблем с брелоком, вие сте свободни да свържете се с нас, ние веднага ще го замени за вас, или изцяло ще възстановим парите си, ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.Когато сте влюбени, вие искате да ви разкажа за този свят.Вас иска закричать по цялата гърлото и да каже "обичам Те" на приятел.Няма значение, че такива неща се случват само във филми и сънища.В реалния свят може да даде основните си подаръци, които говорят да "обичам те" силно и ясно.

Други функции

Най-добри сделки