.

.

YUKOUQIAN Клубничная Възглавница, плюшена играчка с пълнеж от ягоди, 8 инча, Подарък за Момичета, Момчета, Детски Рождени Дни, Коледа, Детски ден, Хелоуин, Деня на благода?

YUKOUQIAN Клубничная Възглавница, плюшена играчка с пълнеж от ягоди, 8 инча, Подарък за Момичета, Момчета, Детски Рождени Дни, Коледа,

BGN 8.53

Брой продукти
На склад

?Висококачествени материали? Сладко ягодово плюшени е изработен от мека и пухкава тъканТой е на пипане е много удобен и много мек.Ягодово плюшени достига до 8 см в дължина. ?Използвайте вакуумную опаковка? Извадете плюшевую кукла с ягоди, моля натиснете наляво и надясно, тя ще се върне в първоначалната си форма в продължение на 24 часа. ??Спътник на Детето Плюшен играчка "клубничка" може да придружава детето по време на сън, игра и гушкане, както и за даване на щастието на детето си всеки ден. ?Празнични подаръци?Мека играчка от ягоди може да се използва като подарък за децата на рожден ден или между приятели.Можете да гледате телевизия с плюшени кукли клубничкой, да се отпуснете, да се отпуснете и да спи в хола. ?Висококачествени услуги?Ако сте получили ягодово плюш, но не сте доволни или имате проблеми с качеството, можете да кандидатствате за възстановяване или замяна.Ако имате някакви допълнителни въпроси, да реша проблема си възможно най-скоро. Брой YUKOUQIAN Малка клубничка плюшевое украса под формата на ягоди Мека възглавница играчка 8 инча подарък за момичета, момчета, детски рождени дни, Коледа Детска ден Halloween ден на благодарността.

Други функции

Най-добри сделки