.

.

Ipetboom 1 бр. Строителен Декор с Фигурен Орнаменти, Миниатюрните за Дома, Ваза, за стая, на Стената, Статуя, Подслон в Замъка, Символична Костенурка, Ландшафтен дизайн, А?

Ipetboom 1 бр. Строителен Декор с Фигурен Орнаменти, Миниатюрните за Дома, Ваза, за стая, на Стената, Статуя, Подслон в Замъка, Символична

BGN 6.31

Брой продукти
На склад

ПОДСЛОН ЗА РИБА - Декор за вашия аквариум е компактен и малък, го лесен за съхранение, той не отнема много мястоАКВАРИУМ С РИБКИ AQUATIC CAVES HIDE HUT - В него е представена порцеланова статуетка, която има смисъл и облагородява.На МЕСТООБИТАНИЯТА на РИБИ В аквариум - аквариум за декорация на тънките направата им придават реалистичен и светъл вид.АКВАРИУМ КАМЪНИ - изящна изработка и фини детайли придават реалистичен външен вид . АКСЕСОАРИ за аквариум BETTA - В него може да се транспортира малки рибки и да се скрият за игри.ПОДСЛОН ЗА РИБА - Декор за вашия аквариум е компактен и малък, го лесен за съхранение, той не отнема много място.АКВАРИУМ С РИБКИ AQUATIC CAVES HIDE HUT - В него е представена порцеланова статуетка, която има смисъл и облагородява.На МЕСТООБИТАНИЯТА на РИБИ В аквариум - аквариум за декорация на тънките направата им придават реалистичен и светъл вид.АКВАРИУМ КАМЪНИ - изящна изработка и фини детайли придават реалистичен външен вид . АКСЕСОАРИ за аквариум BETTA - В него може да се транспортира малки рибки и да се скрият за игри.Кръст Бод Пакет включва 1 х Украса за аквариум Особености -Материал, смола, износоустойчиви и устойчива на потъващ поддържан аквариум за декорация. - материал и изящна изработка производство на здрав и издръжлив дълго време аквариумный пейзаж. - Нека си риба да се скрие и да мине, това е смешно и декоративен къща-убежище за земноводни. - Размер : прибл.65 инча, украса за аквариум. - Цвят : Камъни убежище в пещерите в различни цветове. - Това може да се осигури преместването на малката рибка и я спрятку за игра в порцеланова статуетка. - имитируйте статуята на Великата китайска стена за вашия аквариум с рибки и красотата на вашата аквариумного на саксията за скариди от смола. - Материал : Аксесоари за аквариум betta от смола.Информация за стоки Аквариум за местообитанията на риби, Този обект е имитация на град статуи на Великата китайска стена, която е специално разработена за украса, укриване, игри и други цели.Луксозна изработка на производство на приют за риба придава реалистичен външен вид, което придава уникалност на пейзажа и на вашето аквариуму.

Други функции

Най-добри сделки