.

.

Yardwe 10шт Балон на Пръчка Бутилки за Пожарогасител Коледни Подаръци децата Подаръци на Едро Детски Подаръци Гигантски Пузырьковые Пръчки Играчка Сватбени Пузырько?

Yardwe 10шт Балон на Пръчка Бутилки за Пожарогасител Коледни Подаръци децата Подаръци на Едро Детски Подаръци Гигантски Пузырьковые

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

ПП Вентилатор за сапунени мехурчета : Нека вода с мехурчета спасява деца всеки ден през лятото.Празен балон : идеален за организиране на сватби, празнични тържества, също може да бъде подарен като подарък на децата, така че те могат да изпитат удоволствие от надувания на сапунени мехури.Решение за духаше мехурчета : Необичаен дизайн на сватбена рокля, романтична и персонализирани, декоративен и романтичен. бутилки за духаше мехурчета : използвайте тези бутилки за украса на сватбена рокля, за да направи уникални пръчици за духаше мехури.Мини бутилка за сапунени мехурчета : Ергономичен дизайн, лесно да ги държи в ръцете си, тяхното не е лесно да падне. вентилатор за сапунени мехурчета : нека вода с мехурчета спасява деца всеки ден през лятото.Празен балон : идеален за организиране на сватби, празнични тържества, също може да бъде подарен като подарък на децата, така че те могат да изпитат удоволствие от надувания на сапунени мехури.Решение за духаше мехурчета : Необичаен дизайн на сватбена рокля, романтична и персонализирани, декоративен и романтичен. бутилки за духаше мехурчета : използвайте тези бутилки за украса на сватбена рокля, за да направи уникални пръчици за духаше мехури.Мини бутилка с мехурчета : Ергономичен дизайн, лесно да ги държи в ръцете си, тяхното не е лесно да падне.Пратката включва 10 x бутилки с мехурчета Характеристики -Размер : Approx.22in Производител на мехурчета. - Материал : полипропилен за многократна употреба пузырчатый хоросан. - Цвят : Светло сив Тубичка с пузырьковым разтвор. - Функция дизайн на сватбена рокля, романтична и персонални, декоративна и романтична играчка с гигантски пузырьковыми пръчки. - Романтичен и елегантен дизайн ще ви представя прекрасен подарък за спомен за деца. - Всяка бутилка включва специално разработена пръчка за сапунени мехури, детски аксесоари за духаше сапунени мехури. - Достатъчно на брой, и вие можете да ги споделите със семейството и приятелите си бутылочками с пузырьковым разтвор. - Можете да направите вентилатор с шампанско пръчка със собствените си ръце, за сватба, годишнина, годеж и така нататък.Информация за стоки, Бутилка във формата на булчински рокли са подходящи за весели партита, сватби, тържества, игри за събиране на семейството, идеи за подаръци, празнични запаси, къмпинги, булчински душове или партита по повод ангажименти!.

Други функции

Най-добри сделки