.

.

Ароматно масло Pussy Perfume 32 грама. Неоправено клас премиум клас- Отличен за кожата, тялото, производството на сапун и свещи.

Ароматно масло Pussy Perfume 32 грама. Неоправено клас премиум клас- Отличен за кожата, тялото, производството на сапун и свещи.

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

ЧУВСТВЕН - Този стилен аромат съчетава в себе си сладки нотки на ягоди, жасмин и пралина, които ви напомнят за любимия си екзотичен десерте, и със сигурност ще повдигне настроениетоЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА на АРОМАТЕРАПИЯТА - Plant Guru е водещ доставчик в индустрията на ароматерапията с 2011 г., като предлага висококачествени етерични масла и аромати за широк спектър от приложения.Всички наши аромати, изработени по поръчка, точно тук, в САЩ. не съдържа фталатов и АЛКОХОЛ - екзотичен аромат, който е безопасен за вашата кожа, без вредни химикали.УНИВЕРСАЛЕН МАГАЗИН за ПАРФЮМИ – Тук, в Plant Guru, ние предлагаме широка гама от чисти етерични масла, аромамасл, тамян и смоли.ЗАЩО ДА ПАЗАРУВАТ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ!!!.ЧУВСТВЕН - Този стилен аромат съчетава в себе си сладки нотки на ягоди, жасмин и пралина, които ви напомнят за любимия си екзотичен десерте, и със сигурност ще повдигне настроението.ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА на АРОМАТЕРАПИЯТА - Plant Guru е водещ доставчик в индустрията на ароматерапията с 2011 г., като предлага висококачествени етерични масла и аромати за широк спектър от приложения.Всички наши аромати, изработени по поръчка, точно тук, в САЩ. не съдържа фталатов и АЛКОХОЛ - екзотичен аромат, който е безопасен за вашата кожа, без вредни химикали.УНИВЕРСАЛЕН МАГАЗИН за ПАРФЮМИ – Тук, в Plant Guru, ние предлагаме широка гама от чисти етерични масла, аромамасл, тамян и смоли.ЗАЩО ДА ПАЗАРУВАТ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ!!!.Този стилен аромат съчетава в себе си сладки нотки на ягоди, жасмин и пралина, които ви напомнят за любимия си екзотичен десерте, и със сигурност ще повдигне настроението.

Други функции

Най-добри сделки