.

.

Стойка за номер на лична икона EOBKLAX с Каишка и Подвижни Скоба за Бейджа, Абстрактна, Акварел Цвете Карта, виси Етикет с име, Вертикални Скоби за бейджей ID Protector за мед?

Стойка за номер на лична икона EOBKLAX с Каишка и Подвижни Скоба за Бейджа, Абстрактна, Акварел Цвете Карта, виси Етикет

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

♕【Стилен и забавно】 декорирайте работно облекло с помощта на нашия притежателя на сертификата за самоличност и скоба за бейджа с уникален артистичен дизайнТе не само придават на вашето заедно нотка на забавление и модата, но и показват личната си естетика и вкус, което ви очарователен и уверен вид. ♕【Характеристики на макарата за бейджей】 Възползвайте се от удобството на нашата сонда за бейджей диаметър 1,2 см и се прибира удлинителем на 23 инча.Изработени от висококачествена пластмаса, той може да се похвали с трайни повратна клип от кожа на алигатор и найлонови кабел, осигуряващ надеждно закрепване на вашия икона или бейджа-притежателя. ♕【Здрав държач за карти】 Нашия държач за карти е изработен от пластмаса, лек и лесен за използване.Той е оборудван с прозрачен прозорец за показване и сканирате вашите карти.Просто натиснете и плъзнете задния панел, за да вмъкнете си документ за самоличност, работна, кредитна / дебитна или визитна картичка. ♕【Многофункционален】 Оборудван шнурком и намотка за бейджа, че предлага гъвкавост за различни поводи.можете да го прикачите към брелку, работната карта или заверка на личността и се прикрепя към джоба, раница или колан.Позволява лесно сканиране на страница карта или извадете ключа, за да отвори вратата. ♕【Креативен подарък】 Титуляр за самоличност и скоба за бейджа на макарата много полезни за медицински сестри, медицинските работници, учители и офис персонал.Креативна идея за подарък за майки, съпруги, дъщери, сестри, колеги и съученици.

Други функции

Най-добри сделки