.

.

Прозорец лифт и Нож за колан, Инструмент за Възстановяване след покидания на автомобила, 10 X, Авто Чук сигурност 3 в 1 за семейни автомобилни Катастрофи, едно лице за ?

Прозорец лифт и Нож за колан, Инструмент за Възстановяване след покидания на автомобила, 10 X, Авто Чук сигурност 3 в 1 за семейни

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Инструмент за евакуация от колата】 Можете да закупите автомобилни чук за сигурност в опаковка от 10 броя и 10 монтажни скоби, които може да даде на семейството си или приятели, давайки им спокойствие по време на шофиранеЗабележка : Инсталационните винтове в комплекта не са включени. 【Разбиватель автомобилни стъкла】 Всеки чук, който е снабден с чук с двойна глава, е изработен от висококачествена въглеродна стомана.Край и на четирите ъгъла на стъкло е по-лесно да се счупят.Скоба шасито осигурява безопасност и предпазва колата от ненужни повреди. 【Нож за колан на автомобила】Остър като бръснач, нож за колан от неръждаема стомана позволява нарязани на предпазните колани в най-кратки срокове.Нож за подпора на предохранительном куката и вие не се притеснявате, че пораните ръка, като държите този брилянтен чук saffety. 【Ергономичен дизайн】 Общата дължина на плъзгане дръжка е 8,6 инча, тя лесно се управляват и тя не отнема място в колата си.Той е 6,6 грама, може да се съхранява в жабката на централната конзола, на вратата джоба, или виси на колата. 【Лесна употреба】 защитен инструмент 3-в-1 е снабден със скрито острие, фитил и плосък чук, можете да го поставите навсякъде в колата, за да се избегне опасност в случай на авария.Той е подходящ за различни превозни средства.

Други функции

Най-добри сделки